Del 2

70 4 6
                                    

Hej tänkte berätta lite om vad som hänt på ridningen ända från terminen börja😘

-----------

Första fredagen på terminen gick jag in till krille (som vanligt) innan teorin började. jag har fått bevisat att han gillar mig oxå!! Han slicka nämligen mig på kinden när jag satt mig i halmen under hans krubba?! Det måste väl betyda att han gillar mig?

Sen har det varit ganska chill tills jag trilla av honom i galopp 😂 det var jätte roligt att trilla av honom! Vi galoppera lixom på två olika volter sen skulle han helt plötsligt klia sig på benet så han tvär stanna och jag var inte beredd så jag gled över på hans hals sen till marken😂 Sen började jag as garva för det måste sett så roligt ut😂 och för att han såg så oskyldig och skyldig ut på samma gång😂 och jag har alltid velat trilla av honom (kalla mig konstig jag vet)

Men sen förra fredagen så skulle vi önska jag önska krille som vanligt men då sa Malin: jag tror du håller på att få längre ben och krille är inte så stor så jag tror du håller på att växa ur honom! Hon sa så rätt ut och hon vet att jag älskar krille hon sa det inför hela gruppen! Jag fick önska en större häst vilket blev connie. Jag ville bara gråta hela ridlektionen!

Snälla skriv någon som får mig på bättre humör vad som helst!😔😘

He's not just a horse...Where stories live. Discover now