Del 5

29 2 0
                                    

Seriöst?!
Jag får aldrig rida krille. Det var en nybörjar grupp före oss innan. Sen så bytte vi tid till en tidigare tid och då fungerade allt jättebra och jag fick krille hela tiden.
Men sen så kommer någon smart jävel och sätter en helt annan nybörjargrupp framför vår igen😒.

Jag blir så himla trött ska jag behöva kämpa för att få rida på honom?
Sen så har jag en tjej i min ridgrupp som brukar rida krille innan men hon växte ur honom så hon  inte fick rida honom mer. ( tur för mig) men jag tycker synd om henne oxå.
Hon rider typ 3-4 gånger i veckan och nu helt plötsligt när Malin frågade hur lång hon var så sa hon 166? Hon var 166 för ett och ett halvt år sedan? Hon fick rida honom av en annan ridlärare så frågade hon om hon kunde rida honom på vår lektion. Hon är längre än mig typ 1,5 decimeter och jag är 166 nu? Snacka ljuga för att få rida honom. Jag hade aldrig ljugit om det, det är ju synd om honom , om du säger att du är 166 men egentligen är 175 ?

Så vi "kom vi överens om" att vi skulle rida honom vartannat block. Men de blir orättvist för jag rider bara en gång i veckan och hon 3-4. Så hon kanske får honom på 2 andra riddagar och sen en till på vår lektion och då får jag gå där o bara "Jahapp".
När vi inte kände varandra så pratade hon med mina gamla ridkompisar de har slutat nu. Jag stod bredvid med krille och fixade stigläderna så sa hon " jag vill inte rida krille mer för jag har utvecklats mer nu på denna tiden än med honom och han är inte på min nivå" man bara jaha är det så men kom inte tillbaka krypandes om du är för bra för honom. Jag säger inte att hon inte får tycka om honom för jag gör det men det är ju lite onödigt hon sa ju det högt så jag skulle höra det lixom?

jag tycker det är roligast att rida honom eftersom de andra hästarna saknar personligheten jag söker. När jag rider någon annan häst så är det lixom "hej ,hej" nu gör vi vad vi ska sen går vi hem. Med krille så är det roligt han hittar på bus och sånt man får kämpa med honom.
Jo jag vill gärna ha någon annan på dressyr lektionerna eftersom ingen lyckas få ner honom på tygel och han gillar inte att gå skänkelvikning m.m.
Men hoppningen är jätterolig👌🏼

Jag har lagt upp lite bilder på mig när jag rider honom. Två där han skyggar och det ser ut som om jag ska ramla av fast jag inte gjorde det. Sen några spilt bilder då jag är med honom och resterande är barbacka.👌🏼

Btw han är jätte läskig att rida barbacka på😂
Han tar verkligen tillfället i akt när han vet att man inte har så bra balans😂
Vi skulle galoppera på två volter det första han gör är att trava över på andra volten😐. Sen i galoppen så drog han in mot mitten hela tiden och det är jätteläskigt när man inte är van vid att rida barbacka. Så man kan säga att han inte är jättesnäll mot mig haha😂
Jag har inte jättemånga tillfällen att öva på mina "skills" en gång i veckan är inte mycket. Alla andra rider minst 2 gånger i veckan man bara jaha 😂
Nu tror ni att jag suger 😂 men jag håller faktiskt jämna steg med de andra💁🏽

Jaja tack för ni läster😘

He's not just a horse...Where stories live. Discover now