Bölüm 11 Part 3

2.7K 126 77
                                    

Merhaba arkadaşlar yeni bölüm geldi. Umarım beğenirsiniz. Gerçi yakında beni taşlıcaksınız gibi ama lütfen 😂 Her şey zamanla çok güzel anlarda ortaya çıkacak ve mutluluk ta hüzünde geri gelecek .. Deli bir Zijan göreceksiniz bir zaman sonra...
Bu arada bu bölümden sonra üçüncü kişi olarak anlatım olacak ve böylelikle herşey daha anlaşır olur.. İyi okumalar...

......................................

Bazen  gecikiyor insan,  bir şeye ,  bir yere ,  birine ,  birbirine....

Yakalarımdan tutup içeri iten Fıraza elimi bile kaldıramamıştım. Dolaba yaslarken beni burnumun dibine kadar girdi. Zijan korkuyla kapıyı kapatmış yanımıza gelmişti. Fırazın ellerini üzerimden çekmeye çalışırken ,  ağlıyordu.

"Çek ellerini aba ,  bu ırz düşmanının cezasını vereceğim.". Ellerini yakamdan çekip boynuma dolarken ,  Zijan yerinde çırpınıyor ,  ağlıyordu.

" Kurbanın olayım Fıraz. Rahat bırak onu. Allah'ın aşkına bırak Fıraz.". Başını Zijana çevirip baktıktan sonra bırakmıştı beni. Omuzlarımdan itip sırtımı dolaba vururken. Zijan onu kolundan tutup odanın köşesine götürdü.

"Aba neden bırakmıyorsun,  neden?". Zijanın çaresizliği çok belliydi. Omuzları düşmüş ,  küçülmüştü. Benim yüzümden ,  başı yine derde girmişti. Fırazı oturtup camı kapattı.

" Susacaksın Fıraz. Kimse bunu bilmeyecek.". Oturduğu yerden kalkıp Zijanın karşısına geçmişti. En küçükleri olmasına rağmen epey uzun boyluydu. Zijan başını kaldırmış ona bakarken . Fıraz , Zijanı omuzlarından tutup,  sarsmaya başlamıştı.

"Ne demek sus aba. Sus nedir bilir misin? Nasıl susarım bu şerefsizliğe? " Zijanı bırakmış bana doğru gelirken. Zijan aramıza girmişti. "Neden koruyorsun bu namussuzu?" Gözleri öfkeden ateş çıkaracak kadar kırmızıydı. Zijan onu omuzlarından itip yatağa oturttu.

"Bana bak Fıraz ". Çenesini tutup kendine bakmasını sağladı. Asıl suçlu olup ta izleyici durumuna düşmüştüm. " Mutlu olayım. Birazcık yüzüm gülsün istiyor musun? ". Fıraz başını Zijanın ellerinden çekip bana baktı. Nefret ,  kin herşey vardı o gözlerde.

" Sen bununla mı mutlu olmayı düşünüyorsun? ". Zijanı itince bir adım atıp tuttum onu. " Çek lan ellerini." Zijanı arkasına alıp sırtını bana döndü. Ellerini saçlarından geçirip Zijana doğru eğildi. Kısık sesiyle feryat etti.

"Haram aba. Günah korkmuyor musun Allah'tan.?". Zijan yatağa oturmuştu. Belli ki yorulmuştu. Bir şeyler anlatmaya çalışmaktan. Sıranın bana geldiğini hissetmiştim. Zijanı bu ömre yapacaksam ,  çıkan her engeli ben geçmeliydim. Tüm suçlu ben iken onu tek başına bırakamazdım.

Fırazı ensesinden tutup ,  biraz önce beni dayadığı dolaba yaslayıp omuzlarından bastırdım. Zijan onu bırakmam için arkadan konuşurken. Ona kulaklarımı tıkadım.

" Ne yapacaksın Fıraz ? Gidip herkese anlatıp ablanı tekrar mı kurban edeceksin töreye? Yoksa susacaksın da ablanın sadece biraz mutlu olmasına izin mi vereceksin? ". Kollarımdan kurtulmak için debeleniyordu. Ama onun aklını bulandırmadan bırakamazdım. Ablasını her şeyden çok seviyordu.

" Çek lan ellerini.". Öfkesi bir tek banaydı. Ama Zijanı da yıprattığını fark edemiyordu. Elimle ağzını kapatırken ,  başını dolaba yasladım.

"Susacaksın Fıraz. Benim ki sadece sevda. Dahası yok. Yemin ederim yok. Tek istediğim sevdiğim bir kadın mutlu olsun. Sevdiğim tüm kadınlar öldü.... Kalmadı onlardan geriye bir şey... Tek istediğim onun mutlu olması. Biraz olsa unutması.". Artık kurtulmak için uğraşmıyordu. Gözleri arkamda ki Zijanda kalmıştı.

Zijan Hanım (Güçlü Kadınlar S. 1) ..TAMAMLANDI..Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon