deel 7

126 4 0
                                    

pov. Camilla

ik word zoals gewoonlijk tegelijk waker als mijn broer, ik sla een arm om hem heen en hij stelt voor om naar de stad te gaan en ik stem toe. Ik ga me klaar maken (zie media voor outfit) en Max loopt mijn kamer uit om dat ook te doen, als we tegelijk klaar zijn moet ik lachen. hij vraagt wat en ik zeg niks gewoon grappig dat we tegelijk klaar zijn. dan zeggen we vervolgens ook nog tegelijk telephone vergeten. we lopen de kamers van onszelf binnen en ik pak de tas waar mijn Phone in zit en Max pakt gewoon zijn telephone van de lader. we lopen gelijk door naar de scooters en gunnen onze vader en stiefmoeder geen blik, we gaan lekker shoppen zeg ik blij en we gaan eerst de foto's regelen, dan de fotolijstjes en nog wat andere dinge die ik nodig heb voor als ik wel echt moet gaan.

pov. vader van Camilla

Melissa (stiefmoeder van Cam) was dit wel zo'n goed idee. Ik kan helemaal niet zonder Cam en Max, want ik ben ze beide kwijt als Cam weg is gaat Max ook weg omdat hij ons haat. Wat heb jij ook geniale ideeën, kom op schatje bekijk het vanaf de positieve kant dan hoef je je geen zorgen meer te maken over die kneuzen en kunnen we doen wat we willen schatje zegt melissa. IK WIL HELLEMAAL NIET KUNNEN DOEN WAT WE WILLEN IK HOU VAN MIJN KINDEREN WAT ZE OOK DOEN, IK GEEF TOE CAM DOET GEEN SLIMME DINGEN MAAR ZE DOET HET OM DINGEN TE VERWERKEN IK HAD HAAR BETERE HULP MOETEN GEVEN. ZE IS HAAR MOEDER, BROERTJE, ZUSJE EN STRAKS OOK MAX EN MIJ KWIJT DAT IS TOCH VERSCHRIKELIJK. DAN IS ZE OOK NOG VERKRACHT EN ANDERE SHIT DIT IS ECHT NIET GOED. rustig schatje je dochter is geen psychopaat ofzo. NEE DAT WEET IK GODVERDOMME OOK WEL ( weten jullie nu van wie ze het hebben) HET IS NIKS VOOR NIKS MIJN VLEES EN BLOED. ZE IS HEEL SLIM HAAR IQ IS BETER DAN DAT VAN ANDEREN, JE KAN WEL MERKEN DAT ZE GEEN FAMIELIE VAN JOU IS. schatje het is een goed internaat, met meerdere mogelijk heden ze zou blij moeten zijn. ze kan zelfs op keyboard les en wat bedoel je daar nou weer mee ik snap dat je boos bent maar doe niet zo tegen mij. HEB JIJ DAN GODVERDOME HELLEMAAL GEEN BEGRIP VOOR MENSEN HUN GEVOELENS. schatje jawel maar jullie moeten dit allemaal aanvaarden. ik ga als ze thuis komt vertellen dat ze haar spullen moet gaan inpakken dan hoef jij dat niet te doen.

pov. Camilla   

ik hoor geschreeuw als we binnen komen, we horen het laatste. ik word boos en storm naar boven en pak mijn keyboard zet hem heel hard en begin i dont care about you een zelf bedacht liedje te spelen. het gaat zo: i don't realy care about you, i did things and it is enough. i now i am bad but you now is enough i can't change for you. i am myself. mijn broer zet hem uit we gaan op bed zitten en doen de foto's in de goede fotolijstjes. Toen we klaar waren, kwam die heks naar binnen. Camilla het is tijd dat je je spullen gaat inpakken morgen ga je naar het internaat dus bel je vrienden en hou een sleep over. ik keek haar dom aan, omdat ik bij mezelf dacht tyf op kut wijf. ik knikte pakte een 2 koffers en deed in 1 mijn favoriete kleding  en gewoon basic dingen zoals ondergoed, mijn bikini,schoenen, make- up die ik niet dagelijks draag. In de andere koffer stopte ik de fotolijstjes, bullet journal spullen en het boekje zelf en  persoonlijke spullen. ik zet in de groepsapp sleep over, laatste keer leg zo uit kom snel. binnen een uur zat iedereen op mijn bed en op de matrassen op de grond, jongens ik moet jullie wat vertellen. Ik word naar een internaat gestuurd in de provincie zeeland, ik heb het gister gehoord en word morgen heen gebracht dus ik ga uit de squad. Bo begon te huilen en zei dat kunnen ze toch niet zomaar doen Cam. ik nam haar in haar armen en zei helaas wel. eigenlijk hield niemand het droog zelfs de jongens veegden een traantje weg. ik heb wel foto's van de groep en van ons allemaal individuweel die ik mee neem. We waren allemaal gebroken, toen ik opeens iets bedacht. We gaan een laatste stunt uit halen als groep zei ik, wat vroeg iedereen in koor (behalve ik). ivy jij weet toch waar de directeur en leraren in onze buurt wonen ivy knikte we gaan hun huis bekladden met wc papier iedereen was voor en om 1 uur vertrokken we mijn broer ging deze keer ook mee. eerst gingen we naar de directeur zijn huis en bekladde die. Toen we die klaar hadden, deden we de rest. Toen we klaar waren gingen we de huizen af en belde aan. we wachtte op reactie en renden we naar het  volgende  huis van een docent om 3 uur waren ze weer thuis en gingen ze slapen.

Goodgirl or badgirlWhere stories live. Discover now