Ponturi de supravietuire daca esti.. ca mine

347 18 6
                                    

Eu mi-am petrecut mai mult de patru ani tot inceprcand sa am nu stiu cati prieteni, sa fiu si eu populara. Odata am avut multi prieteni dar de cand m-am mutat din circumstante oribile (nu dau detalii) am fost nevoita sa ma mut si cu scoala dar asta a fost cea mai sumbra decizie. De atunci incolo am stiut ce inseamna sa-ti fie frica sa stai linistit, sa fii ignorat si daca te exprimi sa fi penalizat in ultmul hal de catre ceilalti.

Eu nu am de gand sa vad cum alti oameni sufera ca mine asa ca am sa va dau niste ponturi esentiale daca esti in continuu razboi cu ceilalti:

1: IGORA TOT CE-I IN JURUL TAU

Daca rad, isi bat joc, te tot enerveaza foloseste acest mic truc. Merge intotdeauna ca sa-i face sa-si piarda interesul iar tu sa-ti vezi de treaba.

2: INVATA SI VEI PRIMI CEVA BUUN

In cazul in care suferi pentru ca nu ai prieteni sau chestii de genul, e imposibil. Exista si alte clase mai mari, mai mici sau chiar egale. Stai pe holuri si tot te abordeaza cineva.

3: INCEARCA SA FACI TOTUL CU PLACERE

Daca esti mnereu trist si nu iesi afara din casa si nici nu mai inveti.. te ingrasi si mori singur/a. Nu glumesc dar e foarte posibil daca nu incerci sa iei initiativa. Iesi afara in parc sau la mall si vezi tot felul de mici bucuri. Ascilta muzica rock, te face sa simti ca impartasesti durerea sau fa-ti cont pe Wattpad si scrie carti despre problemele tale.

4: VORBESTE CU CINEVA (ORICINE)

Nu e bine sa tii in tine sentimentele pana refulezi de tot. Eu ma machiam strident si cantam cantece triste de Birdy in oglinda. Plangeam si zbieram de durerea tuturor. Scriam tot felul de pagini destul de horror si desenam numai sentimente negre. Inca putin si chiar ajungeam EMO. Nu am nimic cu oamenii EMO, am avut o prietena asa, doar ca acesti oameni sunt slabi si nu mai au putere sa lupte asa ca isi pun armura machiajului ca sa se ascunda de ochii lumii. Acestor oameni le-a pasat prea mult de societate. Asta e daca lumea se distruge. De ce sa te distrugi si tu odata cu ea? Vorbeste cu fostii colegi, vorbeste cu parintii sau fratii/surorile. Este imposibil sa nu descoperi vreo persoana ca tine care sa te inteleaga cat de cat. Cand eu eram mai singura cum n-am mai fost si eram pe cale sa intru in deprimare am primit un mesaj pe Facebook de la un fost coleg care chiar mi-a fost prieten adevarat si am inceput sa-i povestesc iar el ma intelegea si imi spunea ca ei sunt prosti, nu eu. La felk si cu alti fosti colegi. Si am gasit o singura persoana in noua scoala cu care nici nu trebuie sa vorbesc ca deja stie ce simt.

5: ZAMBESTE DE FIECARE DATA CAND AI OCAZIA!!!!

Zambeste cand vezi o emisiune super haioasa sau rade si tu cand vezi un copil care vine la tine si te cheamna sa te joci cu el, da bani la saracii pe care-i vezi pe strada caci ochii lor inlacrimati de bucuria unui leu de-o paine, mangaie cateii pe care-i vezi la altii si intra in vorba cu ei! Uita-te in oglnda si spune-ti ca esti frumos/a! Respira aerul mult mai curat acum! Candva sigur vei gasi pe cineva sa stea langa tine! Avem fiecare cate o jumatate!

6: EXISTA DUMNEZEU

Chiar daca esti ateist (si asta e sursa de tristete) nu conteaza. Aceasta forta numita Dumnezeu te-a creat deci, e ca un fel de mama si tata. Te va iubi mereu neconditionat. Retine ca poti vorbi cu El oricand si te va ajuta inevitabil!

7: SUNT SI EU AICI!

Pe bune! Daca ai vreo problema lasa-ti un mesaj mai jos sau trimite-ti-mi un mesaj privat si eu va voi ajuta cu tot ce pot. ;)

Astea sunt ponturile! Sper ca va ajutat la ceva!

Cand iti vine sa te dai cu capul de peretiWhere stories live. Discover now