Copilaria nu mai exista

756 27 8
                                    

Acel moment cand pur si simplu nu mai suporti oamenii de categoria swag. Sa-i urmaresc cum isi fac selfie-uri. Si apropo, de unde p****  mea a aparut acest trend cu selfie-uri?! Iti faci poze cu tine de tine intr-o parte afisand buzele ca un cur constipat cu gandul ca e sexy si cu alti ciumbalaci lipsiti de creier sau in loc de creier, banane, perduti prin spate care s-au oprit pe loc din ce faceau ca sa-si faca acest jalnic selfie.... Wow.... Va admir. Pana si copii se imbraca cu pantaloni "speciali pentru a avea spatiu pentru pampersi" si isi pun sepci contrafacute roz (chiar daca e baiat) pe care scrie obey cand nici macar nu stie nimeni ce inseamna. Mi-e frica de cum va arata lumea in 10 ani, sincer. Daca copilaria nu mai inseamna papusi Barbie frumoase si dragute ci inseamna papusi MonsterHigh sau cum naiba se mai numeau care arata ca niste monstri de te caci pe tine cu stropi cand le vezi noaptea inseamna ca lumea nu mai e NORMALA LA CAP.
Acum fac clasificarea emisiunilor care NU ar trebui sa fie predestinate copiilor + justificare personala:


1: Violetta (violata)
De ce? Pai, un exemlu de scena oarecare spune tot:
"Oh jurnalule, nu stiu pe cine sa aleg.... Leon este mereu amabil cu mine dar parca simt ca inima mea este la Tomas... Cum poti iubi pe cineva care te raneste?!
*alta scena*
"Tata, imi distrugi viata cu modul tau excesiv de a ma proteja!"
Alte exemple nu mai spun. Justificarea mea este una sincera. Asta este o telenovela despre o rasfatata cu bani si ditamai casa si cu prieteni care sufera ca nu stie pe cine sa aleaga dintre doi baieti.
Asta e modul in care copii isi fac rost de complexe de la magazinul de desene animate si incep sa fie fitosi.


2: Bona mea e un vampir
 E cam trecut dar imi aduc aminte cum o fetita de gradinita imi povestea ce vede in dormitorul ei noaptea si ce viseaza si ce frici are de urla iar parintii ei sunt alarmati de psihicul ei de la acest serial.


3:Un show obijnuit
 Nu am nimic cu desenul asta animat chiar imi place doar ca nu este pentru copii!! La un moment dat a fost o scena cam asa:
" Mordecai: Ok Tataie, ca sa scapi de trac imagineaza-ti ca toti oamenii sunt desbracati!
*Tataie se uita la ~alea~ ale lui Mordecai si Rigby* 
Tataie: Nu vreau sa imi imaginez asta!!"
De aici copii afla in cele mai gresite moduri despre sex.

4:Timpul pentru aventura
Pur si simplu are imagini care provoaca imagini sexuale intr-un mod subtil.

5: Curaj, cainele fricos
Si asta este foarte vechi dar cand eram mica ma uitam la el si ma infiorau serialele. Chiar daca nu ne dam seama, nu ca fac parte din iluminati doar ca are muulte subintelesuri profunde care fara sa vrei se strecoara in mintea ta si iti provoaca tulburari majore. Anumite aparitii si locuri chiar sunt inspirate din tot felul de istorisiri satanice! WTF!!!!

Deci, in concluzie, pe langa ca acest televizor cu canale "pentru copii" afecteaza irevocabil cresterea copiilor, ii mai si transforma in cocalari de la varste fragede iar parintii iau in ras acest lucru si le fac poze si-si filmeaza copiii cum se dau in stamba cu fitele inspirate din aceste seriale. Copii mai si ajung sa se maturizeze sever. Cand tatal vine la fisu de 7 ani spunandu-i ca e timpul sa vorbeasca despre sex iar copilul spune "sigur tata, ce vrei sa stii?" inseamna ca vine apocalipsa.
 Nici macar Hannah Montana nu era asa fitoasa. Ba chiar muncea pentru tot ceea ce primea cu umor si invata copii ca in viata mai si esuezi dar trebuie sa te ridici de fiecare data cand cazi si sa lupti in continuare indiferent de situatie.

Cand iti vine sa te dai cu capul de peretiWhere stories live. Discover now