Oamenii cu putere sunt oameni rai

394 24 4
                                    

Guvernul, presedinte, primari, sefi, bogatasi si multe alte funcii care inseamna prin alte cuvinte: PUTERE
Acesti oameni ar trebui sa ajute lumea sa fie mai
 buna. SURPRIZA! Nu-i adevarat.... Ei nu ating nimic contrafacut, stiu doar cum arata litoralul strain, sangele lor e albastru deschis iar copii lor dorm numai in cearceafuri umplute cu petale de trandafir chinezesc. Nici nu-si pot imagina cum arata defapt zona condusa de ei. Le pasa de ceea ce vad. Puterea orbeste inima si da frau placerii de a simti banii nu prea cuveniti. Pna si preotii cer bani la fiecare pas pe care il fac  si pe langa asta nu mai au acea dragoste fata de Dumnezeu. De aceea anumiti credinciosi se spovedesc in fata Domnului, nu sub poala parintelui.
Nu mai poti avea incredere nici in oameni, prieteni, FAMILIE!
Eu de exemplu m-am saturat sa aud peste tot ca eternii si cei mai buni prieteni sunt familia. De ce la mine nu se pune?! De ce?? Defapt, am vazut prieteni mai buni decat familia. In loc sa umbli si gol fara rusine in fata mamei tale pentru ca ea evident  nu judeca pe nimeni ei bine se pare ca incepe cu jignirile. Si familia parca te sprijinea in tot ce faci, nu iti taia aripile dezamagindu-te.
Alta problema este adolescenta. 
Singurul om care nu a innebunit de la putere niciodata este Dumnezeu. Va sfatuiesc sa lasati la o parte cacatul asta de ateisti si rugati-va la singura forta care va asculta fara judecata, va ajuta cu tot ce poate si va iubeste indiferent de ce tampiti sunteti.
 Chiar daca m-am saturat sa trec pelanga flecmele tipilor din spate care ascutla "Waaaat chen ai du-du-du, in mintea mea esti tu-tu-tu? Waaat chen ai drtt-drtt-du, in mintea esti tuuuu-uuu-uu!", eu, ignor, pentru ca am acolo mai departe oameni care niciodata n-o sa fie niciodata..... cocalari :) 
 Daca ai aceeasi problema ca tu esti singurul care nu apreciaza noile trenduri sau feluri de a fi adolescenti, aminteste-ti ca ai aliati care sunt gata sa lupte odata cu tine.

Cand iti vine sa te dai cu capul de peretiWhere stories live. Discover now