8. KAPITOLA

1.5K 88 9
                                    

Teddy v Jamesově obětí roztál. Jejich rty se opět spojily a polibky byly žhavější než kdy dřív. Teddy vytáhnul Jamese na svůj klín a líbal ho na krku a klíčních kostech. Brzy mu v dalším prozkoumávání Jamesova těla začalo vadit přebytečné oblečení, chytil Jamesovo triko a přetáhl mu ho přes hlavu. James jeho pohyb okamžitě napodobil a vysvlékl z trička i Teddyho.

James rukama přejížděl Teddovi po hrudi, hladil jeho ramena a záda, kam až dosáhl. Teddy držel Jamese pevně za zadek a tlačil jeho erekci na svou.

James zintenzivnil tření drobnými pohyby pánví a z Teddyho úst vyšlo nepatrné zasténání.

Teddy přidržel své ruce pod Jamesovým zadkem a s Jamesem zavěšeným kolem svého trupu se zvedl z gauče, prošel místností do ložnice trochu hrubě ho odhodil na postel.

James se koketně zasmál a přitáhl k sobě Teddyho za lem kalhot, které z něho začal horečně svlékat.

Teddy si polibky razil cestičku od Jamesových rtů, přes hrudník až po véčko svalů v intimní oblasti. Pak mu rozepnul kalhoty a jedním pohybem mu je sundal i se spodním prádlem. Jazykem obkroužil Jamesův tvrdý penis a nechal ho vklouznout do svých úst. James slastně zasténal. Cítil, jak ho orální potěšení dovádí téměř k orgasmu, proto zachytil Teddyho za vlasy a jemně ho odtáhnul.

Teddy se na něj tázavě podíval.

„Chci tě celého," hlesl James vzrušeně.

Teddy přikývnul a stručně se zeptal: „Spodek nebo vršek?"

James chvíli nechápavě koukal, než otázka sepnula správné mozkové synapse – pak ze sebe vykoktal: „Ehm, spodek? Raději se nechám vést..."

Teddy se usmál, protáhl ruce Jamesovi pod koleny a přitáhl ho k sobě.

Neverbálním kouzlem přivolal z nočního stolku kondom a tubu s lubrikantem a trochu si aplikoval na prsty.

„Tohle bude asi trochu divné, ale snaž se uvolnit, ok?" upozornil Teddy Jamese.

Prstem jemně masíroval kroužek svalů okolo Jamesova vstupu a pak vsunul prst dovnitř. Podíval se s obavou na Jamese, který se tvářil poměrně neurčitě.

„V pohodě?" ujišťoval se Teddy.

James se usmál jedním koutkem. „Jasně... Holky mají taky ruce, víš?" dodal na vysvětlenou.

„Uhm, ok," zamumlal Teddy a lehce se začervenal. Nikdy o tom nepřemýšlel, co vlastně v posteli dělají hetero páry. Každopádně po zkušenosti s Victorií raději už žádnou další holku o tento specifický typ potěšení nežádal.

Když byl James dostatečně připravený a uvolněný, nasadil si Teddy kondom a jemně zatlačil dovnitř. Pokud do této chvíle James tušil, co má čekat, nyní se na jeho tváři objevil výraz překvapení. Maličko zpanikařil a Teddy vyčkal pár vteřin bez jakéhokoliv dalšího pohybu. Když se James opět uklidnil, začal Teddy přirážet. Nejprve zlehka a jakmile se James poddal rytmickému pohybu, přirážení zrychlil.

Během pár chvil narazil na Jamesovu prostatu. James se zachvěl vzrušením. Teddy povzbuzený Jamesovou odezvou začal přirážet silněji.

„Teddy, nepřestávej," prosil James na okraji vyvrcholení.

Teddy se ještě několikrát prohnul v bocích, než James zasténal v orgasmu. Pohled na roztouženého Jamese a slastné výkřiky dovedly Teddyho k vyvrcholení o několik vteřin později.

Teddy se svalil na postel vedle Jamese a z očí si odhrnul pramen zpocených vlasů.

James se přetočil na bok, opřel se o jeden loket, naklonil se k Teddymu a do ucha mu zašeptal: „Prosím, řekni, že tohle byl jen začátek."

Teddy se usmál, strhl Jamese na svou hruď, pevně ho objal a políbil ho do vlasů.

JEDDY a riskantní krokWhere stories live. Discover now