Κεφάλαιο Ένατο(ζωή Στο Μέλλον)

63 5 5
                                    

2 χρόνια αργότερα
J-hope:Αρτεμι άφησε τώρα τον σκύλο αγάπη μου και πάμε να φάμε μας περιμένει η μαμά
Άρτεμις:εντάξει μπαμπάκα.
Αννας p
:ήμουν στην κουζίνα και μαγειρευα για την οικογένεια μου. Σαν χτες το θυμάμαι όταν είχα γεννήσει την μικρή μου Άρτεμις.
Flashback
J-hope:Άννα μικρή μου πριγκίπισσα μπορείς, απλά σπρώξε λίγο ακόμα και θα βγει η μικρούλα μας, μπορείς μικρή μου θα τα καταφέρεις!
Άννα:ΠΟΝΑΩ! ΟΥΦΦ... J-HOPE ΒΓΑΊΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΊΤΣΙ ΜΑΣ ΒΓΑΊΝΕΙ!
J-hope:σπρώξε ακόμα λίγο αγάπη μου και θα βγει,μπορείς μωρό μου απλά κράτα μου σφιχτά το χέρι.
Άννα:Αααααα.....
J-hope:τα κατάφερες μικρή μου αγάπη τα κατάφερες έλα στην αγκαλιά μου μαζί με την κορίτσι μας.
Άννα:J-hope δεν το πιστεύω ότι αποκτήσαμε μια κόρη!
J-hope:με έκανες τον πιο χαρούμενο μπαμπά μωρό μου γλυκό έλα να σε γεμίσω στα φιλιά μικρή μου!
END OD FLASHBACK!
Μόλις το θυμήθηκα ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια μου και ένα ζεστό άγγιγμα μου άγγιξε το μάτι και μου σκούπισε το δάκρυ φιλωντας το γλυκά.
J-hope:μην μου κλαις μικρή μου σου είχα δώσει μια υπόσχεση και την τηρώ, και είμαι υπόχρεος που μπήκες μέσα στην ζωή μου, είμαι τόσο τυχερός που σε γνώρισα μικρή μου πριγκίπισσα! Να το θυμάσαι αυτό!
Άννα:Σαγαπω τόσο πολύ αγάπη μου!
J-hope:και εγώ σαγαπω πολύ μωρό μου μικρό! Πιάσε το χέρι μου και πάμε στο δωμάτιο μας να ξεκουραστουμε, μην ανησυχείς η Άρτεμις βρίσκεται στο δωμάτιο της έφαγε πριν λίγο και αυτή την στιγμή κοιμάται!
Άννα:τι σκοπό έχεις στο μυαλό σου να κάνουμε?
J-hope:χμμ.. Ξέρεις τα συνηθισμένα να σε κολλήσω στον τοίχο και να σε φιλαω παθιασμένα να σε κάνω δική μου να σε κατακταω κάθε στιγμή, και ύστερα να σε πάρω μια ζεστή σφιχτή αγκαλιά και να κοιμηθούμε μαζί πριγκίπισσα μου να σε προστατεύσω αυτό είναι το καθήκον μου!
J-hope p
Την τράβηξα από την μέση σφιχτά και την έφερα κοντά μου την χαιδεψα τα όμορφα μαλλιά της και ύστερα την κόλλησα στον τοίχο, ορμηξα πάνω της κατα σπαράζοντας την με χιλιάδες φιλιά στο στόμα. Την άφησα να πάρει οξυγόνο και ύστερα την σήκωσα ψιλά στον αέρα παίρνοντας την αγκαλιά αφήνοντας την πάνω στο κρεβάτι μας. Την σκέπασα και ήρθα δίπλα της αγκαλιαζοντας την δίνοντας φιλιά και χάδια στο σώμα της. Μετά από λίγο την είχα δει να κοιμάται, είχε ένα τόσο γλυκό τόσο όμορφο αληθινο χαραγμένο χαμόγελο στα χείλια της. Ήταν ευτυχισμένη μαζί μου και εγώ ήμουν πολύ ευτυχισμένος. Την φιλησα στον λαιμό και της ψιθυρισα στο αυτί *
Σε αγαπώ πριγκίπισσα μου απο την πρώτη φορά που σε είχα συναντήσει είχε χτυπήσει η καρδιά μου δυνατά για εσένα! Το κάστρο σου είναι η αγάπη μου για εσένα.
Μετά έκλεισα τα μάτια μου και μας πήρε μαζί ο ύπνος.

annaarmy94

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 14, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

my sexy beautiful devil Where stories live. Discover now