Ανήσυχη Απορία!

60 6 2
                                    

Οι ακτίνες του ήλιου εισχωρησαν και έκαναν τα μάτια μου να πονάνε απο το έντονο φως που υπήρχε στο δωμάτιο αυτό. Εκεί που υπήρχε έντονο φως ξαφνικά το φως χάθηκε και τώρα υπήρχε μόνο σκοτάδι, δεν πονουσα πλέον τα μάτια μου. Άνοιξα τα μάτια μου απότομα και παρατήρησα ότι ο j-hope ήταν μπροστά απο το παράθυρο και με κοιτούσε,φαινόταν σαν να με παρατηρούσε. Σηκώθηκα απο το κρεβάτι και με μεγάλα βήματα πλησίασα κοντά του. Με κοιτούσε τόσο βαθιά στα μάτια που μου έκανε να αισθάνομαι ζαλισμένη καθώς κοιτούσα το βλέμμα του το οποίο ήταν κολλημένο με το δικό μου. Σε κάποια στιγμή ενώ ακόμα με έκαιγε με τα μάτια του ήρθε κοντά μου και με σήκωσε ψιλά ενώ εγώ τρομοκρατηθηκα και άρχιζα να τον χτυπάω στην πλάτη για να με αφήσει κάτω. Μάταια όμως γιατί ήταν πολύ πιο δυνατός από εμένα και δεν πονούσε με το χτύπημα μου.
J-hope:
Δεν θα πέσεις κάτω μην φοβάσαι σε κρατάω δυνατά δεν θα σε αφήσω να χτυπήσεις!
Άννα:
Μπορείς να με αφήσεις κάτω? Ζαλίζομαι δεν νιώθω καλά νομίζω ότι θα κάνω εμετό! 😔
J-hope:
Δεν νιώθεις καλά μήπως να σε πάω στον γιατρό να δει αν είσαι καλά? Ανησυχώ για εσένα δεν θέλω να μου πάθεις κάτι πριγγιπισα μου!😘👸🏻
Άννα:όχι καλά ειμ.... Πρέπει να πάω στην τουαλέτα!
10 λεπτά αργότερα
J-hope:
Προγγιπισα μου πως είσαι, θέλεις βοήθεια? Να σε πάω στο νοσοκομείο μπορεί να έχεις κάτι σοβαρό!
Άννα:
J-hope έχω μια πολύ σοβαρή απάντηση!Οταν το κάναμε είχαμε βάλει προφυλακτικό?
J-hope:
Εμ οχι δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο, γιατί νομίζεις.... Νομίζεις ότι είσαι έγκυος? Προγγιπισα μου γιατί δεν μου απαντάς? Πες μου!
Άννα:
........ J-hope εγώ....
Συνεχίζεται... Μείνετε συντονισμένοι!

annaarmy94

my sexy beautiful devil Where stories live. Discover now