Κεφάλαιο Τέταρτο (κάτι Τρέχει Εδώ Πέρα)

56 7 3
                                    

Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι να βλέπω κάτι μαύρες σκιές και αυτό.
Τα μάτια μου ήταν κλειστά και είχα μια ελαφρώς ζάλη.
Αποφάσισα να ανοίξω τα μάτια μου και έτσι το έκανα.
Μόλις άνοιξα τα μάτια μου είδα ότι βρισκόμουν σε ενα κρεβάτι ξαπλώνη και εγώ να φοράω μία κόκκινη ρόμπα.
Κοίταξα τριγύρω μου και αντίκρισα ένα αγόρι να κοιμάσαι ακριβώς δίπλα μου. Έτριψα τα μάτια μου, για να δω καλύτερα και τελικά δεν ήταν κάποια οφθαλμαπάτη. Δίπλα μου βρισκόταν ένα όμορφο αγόρι με μια πολύ γυμνασμένη και όμορφη μέση. Το ερώτημα όμως είναι, γιατί κοιμάμαι δίπλα με ένα γυμνό αγόρι?
Γύρισα το πρόσωπο μου και παρατηρούσα το σώμα του αγνώστου αγοριού. Επάνω στην πλάτη του υπήρχε ενα τατουάζ. Ένα που έγραφε*Mama*. Έφερα το χέρι μου και ακούμπησα απαλά το τατουάζ αυτό. Εκεί που χαιδευα το σημείο αυτό, αισθάνθηκα κάποιος να μου κρατάει σφιχτά το χέρι μου. Κοίταξα και πάλι στο αγορι, και γύρισε το κεφάλι του ώστε να φαίνεται το πρόσωπο του. Ήταν τόσο όμορφος!
Ο άντρας των ονείρων μου ο j-hope ξαπλωνε δίπλα μου στο κρεβάτι του και αυτή την στιγμή με κοιτούσε στα μάτια, και ένα πλάγιο χαμόγελο εμφανίστηκε στο όμορφο πρόσωπο του κάνοντας με να κοκκινίσω και από αντίδραση μου ξέφυγε ένα ελαφρύ χαμόγελο. Ακόμα κρατούσε σφιχτά το χέρι μου. Έφερε το χέρι μου στο στόμα του και το φίλησε. Φίλησε το χέρι μου. Τα χείλια τυο ήταν τόσο μαλακά και τόσο απαλά. Το άγγιγμα του με έκανε να ανατριχιάσω ολόκληρη και αυτός το κατάλαβε κατευθείαν. Πλησίασε κοντά στο πρόσωπο μου, πήρε μια τούφα από τα μαλλιά μου και την τοποθέτησε πίσω από το αυτί μου!
*j-hope*Το όμορφη που είσαι 😍!
*Άννα*σε ευχαριστώ 😍! Έχω μια ερώτηση γιατί βρίσκομαι στο κρεβάτι σου ξαπλωμένη φορώντας μία κόκκινη ρόμπα?
*j-hope*χτες το βράδυ ήσουν στην συναυλία όπου και τραγουδούσα. Μόλις σε είδα είπα ποιο είναι αυτό το όμορφο πλάσμα και έτσι σου είχα πλησιάσει τραγουδώντας το τραγούδι μου. Ύστερα σου έκλεισα το μάτι και σου χαμογέλασα. Κατευθείαν βρισκόσουν κάτω στο πάτωμα. Είχες χάσει της αισθήσεις σου, σε πήρα αγκαλιά και σε έφερε δύο σπίτι μου για να γίνεις καλύτερα. Ήθελα και έπρεπε να σε βοηθήσω. Και επειδή δεν ήθελα να κοιμηθείς με τους άλλους γιατί θα σου έκαναν κάτι, είπα με σε φέρω στο δωμάτιο μου να σε προστατεύω εγώ:)
*Αννα*μάλιστα, σε ευχαριστώ πολύ που με βοήθησες:)
*j-hope*εγώ σε ευχαριστώ που σε γνώρισα και που αντίκρισα ένα τόσο όμορφο και γλυκό πλάσμα:) 😍Μήπως νυστάζεις? Είσαι κουρασμένη? Πρέπει να κοιμηθείς να ξεκουραστεις.
*Άννα*η αλήθεια είναι ότι νυστάζω. Λοιπόν καληνύχτα ❤️
*j-hope* καληνύχτα πριγκίπισσα μ.
Είχα κλείσει τα μάτια μου και κοιμομουν. Ένιωσα ένα τράβηγμα και καταλάβω πως ο j-hope με έφερε πιο κοντά του και τώρα βρισκόμουν στην ζεστή του αγκαλιά. Χαμογέλασα και κοιμήθηκα στην αγκαλιά του!
😍

annaarmy94
💖 💞

my sexy beautiful devil Where stories live. Discover now