~Bölüm 1~

153 4 3
                                    

8.Sınıf Hayatımın ilk dönüm noktalarından aşık olduğum iki kız birisi için zaten ölüyorum. Dershaneye yazılıyorum her şey normal gidiyor falan. Kimseyi tanımıyorum, bir kaç kişi var zaten onlarla da pek görüşmüyoruz zaten yalnızım yanii. Henüz onu görmedim zaten, ilk deneme ve sınıflarımız değişiyor. Derece sınıfına giriyoruz ve ben herkesi inceliyorum o kadar şehirli arasında yabancı kalmış köylü çocuk gibiyim dışlanıyor gibiyim. Üzülmüyorum, başımı sıraya koyup biraz uyukluyorum ders başlamadan önce yeni sınıfımda ilk dersim birazdan başlayacak. Sınıfa o giriyor "bu biraz fazla gıcık duruyor ha?" diyorum içimden.
Derslerde biraz onu süzüyorum, hafif kilolu ama tatlı bir kız çocuğu.
Matematik dersi, sınıflar sözel bölümüne göre sıralandığından dereceli sınıfa giriyorum yoksa matematik hakkında fazla bilgim yok.
Biraz salak gibiyim işte herkes soruları çözebilirken ben asalak asalak bakıyorum ortalığa ondan hoşlanmaya başlıyorum. Bunu farketmem uzun bir süremi alıyor ama onunla kanka olmak zorundayız ve hala öyleyiz neyse işte kanka olduktan sonra ben bunu seviyorum ve kendi arkadaşlarımla bunu paylaşıyorum. Ardından bir bahaneyle onun bilekliğini alabiliyorum. O da benimkini alıyor tabi. Onun kolunda benim bilekliğim var düşünsene...
Bundan zevk alıyorum ve hoşuma gidiyor.
Vakitler geçiyor ve ben buna sevdiğimi söyleyemiyorum. Yağız benim haberim olmadığı halde gidip ona söylüyor.

Sanırım, Tükenmedim Where stories live. Discover now