~ Kitap Olanlar ~

975 6 9
                                    


Herkese merhaba!!!

Evet bu bölümde sizlere satışa sunulmuş 2 kitabı önereceğim.

Bu kitaplar wattpad'ten çıkma değil bilginiz olsun.

----

1) ARKADAŞLAR ARASINDA

Yukarıda görmüş olduğunuz 2

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Yukarıda görmüş olduğunuz 2. Baskı ve şuan bende bulunan da bu kitap.

 Baskı ve şuan bende bulunan da bu kitap

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Ve bu da 48. Baskı

Tanıtım: Eğer sevinçlerimizi içimizde hasret olmadan paylaşabiliyorsak, dertlerimizi gizlice sevinmeden bölüşebiliyorsak, kötü kişi olmayı göze alarak birbirimize doğruyu söyleyebiliyorsak, böylece birbirimizi yanlışlardan koruyabiliyorsak, samimiyetle saygının ince çizgisini çizebiliyorsak, birbirimizi yargılamadan olduğumuz gibi kabullenebiliyorsak, dünyalara bedel bir dostluğa sahibiz demektir.

Aldığımız kadar verdiğimiz böylesi bir dostluk, çocukluktan ölüme dek insanoğlunun edinebileceği en büyük zenginlik, kişinin kendine verebileceği en büyük armağandır!

Yazar: İpek Ongun

Sayfa Sayısı: 384

Baskı Yılı: 2016

Dili: Türkçe

Yayınevi: Artemis Yayınları

Sayfa Sayısı : 384

İlk Baskı Yılı : 2012

|Çok güzel ve faydalı bir kitap. Tek solukta okudum diyebilirim😀|

****

2) AFRİKALI LEO

Tanıtım: Kitap 1488'den 1527 yılları arasındaki bir anı defteri şeklinde anlatılmıştır

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Tanıtım: Kitap 1488'den 1527 yılları arasındaki bir anı defteri şeklinde anlatılmıştır. Kitabın ana kahramanı Hasan'dır. Kitapta Hasan kendisin i şu şekilde tanıtır.  "Ben Hasan, tartıcıbaşı Muhammed'in oğlu,  Giovanni Leone de Medici; bir berberin sünnet ettiği, bir papazın vaftiz ettiği ben. Şimdi Afrikalı diye anılıyorum ama Afrikalı değilim. Avrupalı da Arabistanlı da değilim. Bana Granadalı, Faslı, Zeyyatlı da derler ama ben hiçbir ülkeden, kentten ya da boydan değilim. Yolların oğluyum ben, ülkem kervan, yaşamımsa yolculukların en beklenmedik olanı."

Sayfa Sayısı: 344

Baskı Yılı: 2016

Dili: Türkçe

Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları

Sayfa Sayısı : 344

İlk Baskı Yılı : 2002

Dil : Türkçe

| Amin Maaloufun okuduğum beşinci kitabı. Bazı yazarların birkaç kitabını okuduktan sonra yazarın kalemine aşinalık oluşur ya insanda Amin Maalouf da onlardan biri. Kitapta yazarın adı olmasaydı bile kimin yazdığı anlaşılırdı diyebilirim. Kitaplarındaki ortak noktalardan kaynaklanıyor aslında bu durum. Mesela Amin Maalouf doğup büyüdüğü coğrafyaya ve kültürüne kitaplarında yer veriyor. Ayrıca tek bir yerde geçmiyor olaylar kahramanlar mutlaka yolculuğa çıkıyor. Bir de okuduğum kitaplarının hepsinin sonunda bazı sorularımıza cevap bulurken bazı sorularımıza cevap bulamıyoruz bir açık kapı mutlaka kalıyor. Sadece bunlar değil tabiki. Dil ve anlatımından bile çıkarabiliriz yazarı. Kitabın konusu olay örgüsü sizi içine alıyor. Elimden düşüremedim kitabı. Neden bu kadar geç okuduğumu sorgulayıp durdum. Kesinlikle en kısa sürede okunması gereken kitaplardan.|

****

Umarım hoşunuza gitmiştir.

Görüşmek üzere 🤗

Kitap ÖnerileriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin