Genç Kurgu-1

8.4K 86 5
                                    

1) DİKKAT DURU ÇIKABİLİR!

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

1) DİKKAT DURU ÇIKABİLİR!

Yazar: busu_busu

Hikaye tanıtımı: Ben kim miyim? Canı sıkılınca arkadaşlarının kolunu ısıran, birilerini dövmeye bayılan, her derste kopya çekerek yüksek alan, arkadaşlarını ifşalayıp onları tehdit eden, futbol aşığı, insanların kafalarına birşeyler fırlatmaktan haz alan, arkadaşlarının sırtına atlamayı seven, yakışıklı çocuklara laf atmaktan çekinmeyen, okula gitmemek için kolonya içen, okulda ki herkese su balonu atan, arkadaşlarını neredeyse hergün korkutan, Eyloşumun biricik aşkı, Umutcuğumun baş belası, Mertoşumun kankeytoşu, Selişkomun çikolatası, Emroşumun su aygırı olan Duru Albey'im bebekler❤"Her canlı birgün Duru'nun azabını tadacaktır"

Okunma sayısı: 295 Bin Okunma
Bölüm sayısı: 23 Bölüm

|Ben hikayeyi beğendim. Sizlerinde beğeneceğini umuyorum. |

📚📚📚📚

Herkese tekrardan merhaba arkadaşlar🙌

Biliyorsunuz ki -Genç Kurgu- kategorisinde onlarca kitap bulunmakta. Fakat o kitaplar arasında 'benim' pek ilgimi çeken bir hikayeye rastlayamadım. Günlerdir değişik kurgusu olan birbirinden çok hikaye aradım ama malesef bir sonuç çıkmadı.

Bu yüzden bugün tek bir kitap önerebildim.

Yukarıda(👆) önermiş olduğum kitabın kurgusuna da 'çok beğendim vs.' şeyler diyemeyeceğim aslında ama en azından okuyan kişileri sıkmıyor.

Farklı kurguya sahip bir kitap bulursam, 'Genç Kurgu-2' bölümünde sizlerle paylaşacağım.

NOT: vote ve yorum yapmayı unutmayın!

İnstagram: arslnbengu

Kitap ÖnerileriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin