⚠️

883 12 21
                                    


Herkese Merhaba!!

Ufak bir duyuru yapıp hemen kaçacağım..

****

Geçtiğimiz 6 senede sayısız tükenen albümlere ve konserlere sahip olmasına rağmen Exo hala Exo-L ile güçlü bir bağa sahip bir konumda.

Evet Exo oldukça sessiz olabilir orada burada imza günleri ve konserler yapıyor olabilir ama Exo-L'ler bunun idollerinin gelecek geri dönüşlerinin hazırlık aşamasında oldukları dönem olduğunu da çok iyi biliyordu. Söylentiler geri dönüşün 2018'in sonlarına doğru olacağı hakkındaydı. 

Gruptan bir süredir ayrı olan Lay yakın zamanda Güney Kore'ye geldi ve hayranlar bu konuda büyük heyecana kapıldılar. Onun ülkede kalışının kesinlikle büyük bir geri dönüş anlamına geleceği düşünülüyordu. Nitekim öyle de oldu!

EXO uzun zamandır beklenen geri dönüşü  'Don’t Mess Up My Tempo' albümü ve albümün başlık şarkısı olan "Tempo"  ile geri dönüşünü yaptı!

Beklediğimize değdi mi? Kesinlikle.👌👌

Klibin kalitesiyle.. o eşsiz vokalleri ve rapleriyle.. tarzlarıyla.. dans hareketleriyle.. herşeyleriyle bana, bize kendilerini büyülemeyi başardılar.

Sizden isteğim ise şarkıyı dinleyip hem begenmeyi hem de stream kasmayı unutmamanız! Bunu yaparsanız gerçekten çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler 🙏🙏

****

Şarkı ismi: EXO/Tempo

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Kitap ÖnerileriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin