24.rész

1.7K 50 28
                                    

Remek! Pont ma kell legyen a barátnőimnek és nem mellesleg a pasimnak is más programja!! Ez hallatlan! Ma van a 16. szülinapom , és nem ünnepelnek velem . Tegnap este , a moziban mondták hogy sajnos más dolguk van. Milyen szar helyzet már !! Egészen hajnali négyig fent voltam és sírtam . Tudom hogy Krisszel még nagyon friss a kapcsolatunk , még csak négy napja vagyunk együtt . Lehet hogy nem is kedvel annyira ezért inkább a szülinapomat is kihagyja.

...............................

- Boldog születésnapot !!!! - keltegetett anyám

- Boldog szülinapot - hajolt hozzám apa és megpuszilta az orrom

- He?? - annyira kómás voltam hogy csak ennyit tudtam kinyögni - ja köszi szépen - öleltem meg őket - hány óra van ?? - dörzsöltem meg a szemem

- Fél kettő

- Mennyi ???

- Igen jól hallottad . Kellj szerintem felfelé , mert ma még sűrű programod leher

- Hát szerintem még nem , mivel senki sem fog velem ünnepelni - anyuék nem szóltak egy szót sem hanem kimentek a szobámból .
Fel kéne öltözzek , és lemennem . De mégis minek ??? Háromig ráérek mert a nagyiék csak akkor jönnek az felköszönteni .

Úgy döntöttem inkább a pizsimben (ami egy elnyúlt szürke felsőből ,amin egy cuki rózsaszín elefánt ölelgetett egy másik elefántot és egy szürke pizsamanadrágból állt) , a kócos hajam kontyba tűztem .

A konyhában helyet foglaltam és kávét szürcsöltem .
Anyu valami kaját csinált délutánra , amivel a nagyiékat fogjuk megkínálni . Egyszercsak kopogtattak az ajtón . A Q&Q órámra pillantottam ami fél hármat mutatott . A nagyiék elég korán jöttek gondoltam magamban . Az ajtóhoz leltem és kinyitottam , de legnagyobb meglepetésemre nem a nagyiék álldogáltak ott

Csoki ❤️❤️
Itt ez új rész 😄 Bocsi hogy ilyen rövid lett 😐😔🙈

Reni es Cortez gyerekének élete a SzjgbenWhere stories live. Discover now