8.rész

2.3K 68 18
                                    

Karesz dobásra lendítette a karját , és a labda elkezdett velem közeledni. Az egészben az volt a rossz , hogy én guggoltam. Így simán elkaphatott volna a labda. Nem tudtam volna elég gyorsan felállni . Az erősen megdobott labda pedig  szélsebesen száguldott felém , vagyis pontosan a fejemnek jött volna. Még az életem is lepergett a szemem előtt a közeledő labda láttán . Viszont egy kart éreztem a derekamon , ami jobbra rántott , és földön területem el . Egy másik alak feküdt mellettem . Arra fordítottam a fejem és megláttam hogy Krisz rántott el onnan .

- Ember! - ordított oda Krisz Kareszre - igazán vigyázhatnál . Azért egy lánynak nem kellene ennyire erősen megdobni

- Jól vagy már! Nem halt bele - na kösz Karesz . Mi a franc baja van ?

- Hanni - tette a vállamra a kezét Krisz . Atyaég , hozzám ért! - jól vagy , nem ütötted meg magad ???

- Jól vagyok , kösz - majd kemény arccal Kareszre néztem - legalább valakit érdekel a hogylétem  (nem tudom hogy írják helyesen írói szerk.xd) - Karesz idegesen körbenézett , majd kiszaladt a tesi teremből - hát ennek meg mi a baja ?? - fordultam Kriszhez

- Hááát szerintem az a baja , hogy most nem tudta  eljátszani a szőke herceg fehér lovon szerepét

- Miért akarná azt játszani ?? - nevettem . Krisz csak legyintett és odament a fiúkhoz .
Oké ezt én tényleg nem értem mit hablatyol össze vissza a szőke hercegről , meg minden ??? Karesz bedurvul , Krisz mesevilágbam érzi magát . Úristen , milyen osztályba kerültek ??!
Tesi után következett egy laza biológia óra . Vagyis egészen addig gondoltam azt hogy sima ügy lesz az óra , amíg el nem kezdődött . Az egész így történt hogy bevonultunk a laborba.

- Na gyerekek - kezdte Karesz anyja - a laborban párokban fogtok dolgozni . Viszont ezeket a párokat én fogok kiválasztani - végignézett rajtunk és már mondta is - Bogi és Krisz , Ottó és Erik - huhh jó páros - Bius és Lóri , Peti és Zoli , végül pedig Hanna és Karesz - ne már . Nem akarok jenleg még találkozni sem vele .
Milyen jelentet rendezett tesin is . Hiszen az egész miatta történt . Ha nem engem akar megdobni , és ha nem olyan erősen dob másképp lett volna . De még bocsánatot sem kért!!! Most kérdezem én , így viselkedik egy legjobb barát ?? Milyen barátság ez már??? Ahelyett hogy bocsánatot kért volna  és segített volna felállni , vagy legalább a megbánás legkisebb megnyilvánulását jelezte volna , ő mit csinál ??? Kiszaladt tesiről. Mindenki megbolondult , pedig ez még csak az első nap , így hogy tanítás is van.



- Szóval Karesz megdobott , és Krisz arrébb lökött , és ezért mindenki meghulülyült - értelmezte a helyzetet anya

- Ja , kb így volt

- Őszintén nem tudom mi van vele . Hiszen legjobb barátok vagytok - én is ezt hittem

- Hát igen . Anyu felmehetek a szobámba ???

- Persze kincsem - felálltam az asztaltól , és a szobámba futottam
Felmentem a netre , ahol felugrott egy ablak . Krisz bejelölt ismerősnek . Te. Jó. Ég . Úristen bejelölt !!!!!! Nem gondoltam volna ,hogy valaha is bejelölne . Wow , el sem hiszem!!!!! Gyorsan rákattintottam a profiljára .
Piros felsőben áll  kék farmert visel . Pilóta napszemüveg van rajta , és a haja szanaszét áll . A kamerába néz , és csábítóan mosolyog , hófehér fogsorával ezer wattos mosolyt villantva. Hűha!

Reni es Cortez gyerekének élete a SzjgbenWhere stories live. Discover now