~ Urare 5. ~

104 10 2
                                    

La multi ani, Georgi din partea Alexandrei Ionela (@Alexandra_Ionela)! :)

~ La mulţi ani persoanei care e atât de geială încat a creeat o poveste care îmi dă dependenţă , de care am devenit pur şi simplu obsedată.

Georgi, eşti atât de genială încât ai inventat un alt fel de "Te iubesc" prin care iubirea sa fie exprimată, ne-ai învăţat că mereu merită să lupti pentru ceea ce vrei, ai creeat o poveste de dragoste care, din punctul meu de vedere, e mult mai buna decat "Romeo şi Julieta" sau vreun roman de Rosamunde Pilcher( şi o groază din romanele ei dedragoste a fost ecranizate, aşa că, de ce nu ar fi şi DL ...), ai adus adrenalina unei curse de maşini în venele noastre, folosindu- te doar de cuvinte. Nu există nici un dubiu ca ai scris una din cărtile care în curand o sa ajunga bestseller. Şi crede-ma eu una am citit cărti care s-au vândut in mii de copii si nu erau la fel de bune ca Dangerous Love.

Acum serios au fost dăţi în care era 3 dimineaţa şi eu citeam cu toate că a doua zi trebuia să mă duc la şcoală, nici nu mai reţin de câte ori m-au certat profesorii ca ma joc pe telefon ( citeam DL, normal...), iar în ziua cand am dat examenul de condus am recitit DL cat aşteptam sa îmi vina rândul (a fost interesant faptul ca eram la partea când Harry o duce pe Kath pe pistă şi participă la cursă când mi-a venit rândul... :)) ).

Eşti singura autoare a cărei carte nu ma lasă să dorm noaptea şi asta nu doar atunci când citesc sau recitesc ce ai scris, ci şi pentru ca astept cu nerabdare să citesc un nou capitol.

Iar tu, fiind un geniu extraterestru(pentru că mai rar se nasc personae cu o minte aşa de briliantă pe pamant... ) te-ai deci să mai scrii incă două cărţi, SIN şi Vergan, care, pe mine m- au cucerit de la prima pagină.

Nu există pe lume destule feluri în care să îţi spun cat de mult te iubesc şi cat de mult apreciez ceea ce faci, aşa că sper ca prin ceea ce am spus până acum să te fi făcut să înţelegi.

LA MULŢI, MULŢI ANI GEORGI!!!! <3 :* <3 ~

~ O zi cu fanii Dangerous Love ~Where stories live. Discover now