~ Interviu 19. ~

246 16 0
  • Dedicated to Andra Styles
                                    

                       Interviu 19. - Andra Styles (@AndraHS)

1. Cum te numesti, cati ani ai si de unde esti?

Mă numesc Andra,am 15 ani și sunt din Buzău.

2. De cat timp esti dangerlover?

De șase luni.

3. Cum ai inceput sa citesti DL?

Păi,eram pe wattpad si auzisem de renumita carte Dangerous Love,scrisă de xCalypsox. Iniţial eu citeam toate cărtile Georgianei,in afară de aceasta. Așa că pur si simplu am inceput s-o citesc.

4. Ce ai schimba in DL? 

Ce aș schimba!? Păi este ceva care este imperfect la carte? Nu cred. Nu aș schimba nimic,totul este perfect,chiar dacă sunt și momente triste.

5. Care e personajul tau preferat si de ce? 

Hmm,aș spune Harry. Pentru că imi place felul lui de a fi. Imi place,felul in care o protejează si iubește pe Katherine. Are ceva,unic-special. Cred că,oricine și-ar dorii pe cineva ca el.

6. Ce te-a atras cel mai mult la DL? 

Cred că titlul. Adică,știam că va fi ceva special in această "Dragoste Periculoasă" și faptul că știam că este scrisă de cea mai bună scriitoare din România. Dar,sinceră să fiu,TOTUL m-a atras la ea.

7. Care a fost prima impresie formata despre carte? 

Păi,ţinând cont că,am iubit cartea-inca o mai iubesc-de la inceput,am avut o impresie foarte bună. Felul in care este conturată acţiunea,și faptul că te face s-o citești in continuu,e nemaipomenit.

8. Ai mai fi citit daca Harry Styles nu era in distributie?

Bineinteles. Dar,sinceră să fiu,cred că,nu ar fi o altă persoana mai potrivită ca Harry. El este perfect. Dar,as fi citit cartea si fără el,cu siguranţă.

9. Momentul care ti-a placut cel mai tare in carte si cel care nu ti-a placut deloc. 

Cel mai special moment,și cel care il iubesc cel mai mult este acela,când Harry și Kath au facut pentru prima oară dragoste. Nu mi-a plăcut momentul in care Drake a răpit-o pe Kath. Au suferit prea mult,atât Kath cât si Harry.

10. Care sunt asteptarile pe care le ai de la DL?

Oh,la cât de mult iubesc cartea asta,sper să facă cat mai multe lecturi pe wattpad,și să ajungă să fie citită direct de pe filele unei adevărate cărţi.

11. Un mesaj pentru Georgi?

Georgiana,chiar dacă nu am vorbit niciodată,ceea ce imi pare rău,să stii că te iubesc și apreciez foarte mult. Faci o treabă extraordinară,și cred că meriti aprecierea tuturor. Ești o persoana foarte drăgută,frumoasă,specială pe care noi, dangerloveri tăi,o iubim si adorăm. Tu ești mămica noastră. Demoniţa noastră. Să nu te dai bătută niciodată si să continui să faci ce ai facut si până acum. Te pup.

#FACT: Katherine este inima lui Harry.

~ O zi cu fanii Dangerous Love ~Where stories live. Discover now