~ Interviu 4. ~

940 49 7
                                    

            Interviu 4. - Stefania Nemes (@StephanieNemes)

1. Cum te numesti, cati ani ai si de unde esti?

Stefania Nemes, 16 ani si Bucuresti.

2. De cat timp esti dangerlover?

Nu stiu exact, cam ca de la sfarsitul lui decembrie 2013 - inceputul lui ianuarie 2014, am inceput sa citesc cartea...

3. Care este scena ta preferata din DL?

Mmm... Ca sa fiu sincera, imi place scena cursei, atunci cand Harry sare peste tren, insa nu e preferata mea. Sunt cam sadica de felul meu si pun pariu ca scena mea preferata va fi cea in care se regaseste prologul lui The Game.

4. Cu care personaj crezi ca te asemeni cel mai mult?

La intrebarea asta am stat sa ma gandesc ceva... Nu sunt vulcanica de felul meu, si nici rea sau inchisa in sine, insa "fanii" mei din viata reala ce ma dezagreeaza m-au cam facut sa fiu asa... Deci... Nu stiu, cred ca cu Kath, dand la o parte partea cu dragostea ei pentru cineva. Deocamdata mi se pare stupid sa te indragostesti. Te amagesti si iti ranesti sufletul. Am trait-o odata si mi-a fost de ajuns, acum imi iubesc doar prietenii adevarati si familia - o parte din ea. No more from me.

5. Care sunt pasiunile tale?

Usor. Citit, scris, vizionat filme, muzica, iesit in oras, in curand kick-boxing.

6. Ai fi in stare sa-ti lasi propria viata pentru a avea una ca cea a lui Kath?

Imi place sa traiesc periculos. Mi-ar placea. Am latura asta ascunsa inauntrul meu. Dar sa-mi pun familia in pericol? Zic pas, pot sa imi consum adrenalina si prin metode mai sigure.

7. Cu care dintre personaje (baieti) crezi ca te-ai potrivi cel mai bine?

Cred ca cu Mike. Iubesc sa fac caterinca.

8. Cand i-ai scris pentru prima data Georgianei, care a fost reactia ta cand ai vazut ca ti-a raspuns?

Mmm... La mine si Georgi a fost ceva mai diferit pentru prima data... Eram cam prostuta, insa dupa ce mi-am cerut scuze, inima mi s-a usurat. E o fata SUUUPEEEER si o apreciez din tot sufletul. Ea m-a motivat sa ma apuc mai serios de scris, deci iti dai si tu seama ca mi s-au inmuiat genunchii si eram foarte fericita.

9. Exista vreo persoana cu care ai legat o prietenie frumoasa prin intermediul grupului?

Da, Cristina. In caz de citesti asta, Cryss, te iubesc, dulceata mea.

10. Ce reprezinta DL pentru tine?

Mmm... Dupa cum ai vazut, dulcegariile nu ma reprezinta, deci am sa spun pur si simplu o poarta spre o alta lume, o lume pe care nu am sa o traiesc niciodata, dar pe care pot sa o simt citind. Georgi, abia astept sa iti cumpar cartea si sa o simt asa cum trebuie, asa cum Harry o simte pe Kath.

11. Un mesaj pentru Georgi? :)

Georgi, chiar daca sunt o alta cititoare fidela in ochii tai, sa stii ca te sustin si te apreciez pentru ORICE faci. Esti idolul meu pe aceasta comunitate, idol care m-a motivat sa-mi scot propriile arme la iveala. Ai grija de tine si de sufletelul tau frumos, fii optimista si incearca sa ocolesti gandurile negre. Toata lumea te iubeste si sa nu uiti asta niciodata. Pupici si multe inimioare insangerate si fluturabile.

Iti multumesc pentru acest interviu frumos. :3

Si eu la fel.

#FACT : Kath s-a nascut in New York. :D

~ O zi cu fanii Dangerous Love ~Where stories live. Discover now