4

1.4K 216 89
                                    

Müzik ile okumanızı tavsiye ediyorum 🌸

Müzik ile okumanızı tavsiye ediyorum 🌸

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

| korkuyorum.

Jeongguk sargıdaki kolu ve başıyla, yine hayvan mezarlığında kaybolmuş bir cesetle birlikte kızarmış gözleriyle toprağa baktı. Üzerindeki siyah takım elbise keşke bir mezar olsaydı kendisine. Ölseydi oracıkta. Sahi niye yaşamıştı ki?

Vücuduna yediği o sert darbeden sonra nasıl olurda yaşardı?

Mike... Onun babasından öteydi. Öyle ya, babasından görmediği her türlü iyiliği ondan görmüştü. Küçükken okulda sırf ailesi olmadığı için dışlanan minik bedeninin önüne geçmişti, korumuştu onu herkesten, her şeyden. Ağabeyinden dahi.

Min Yoongi gibi şiddet eğimlisi bir gencin öfke krizlerinde hep önünde durmuştu. İnsan kötüyü ister miydi? Jeongguk abisinin yanında olmasını diledi, Mike'ın omzunu patpatlayıp saçlarına minik öpücüklerini bahşetmesini istedi.

Dayanamıyordu, çığlıkları yetmiyordu acısını içinden çıkarıp atmaya. Aciz bedeni her seferinde daha çok ıslanıyordu yağmurun altında. Daha çok yanıyordu canı.

Kalmamıştı geriye tek bir kişi dahi kalmamıştı. Hiç kimsesi yoktu.

Titreyen bacaklarıyla birlikte kanlı topraktan kalkarak yürümeye başladı. Defalarca kez yere düştü. Yetmedi, yeniden ayağa kalktı ve yeniden düştü. Dizleri kanadı, avuç içleri çizildi fakat yine de kalktı ayağa.

Jeongguk en iyi yaptığı şeyi yaparak ağladı. Çamurlu toprakta bir çift çıplak ayak gördü. Başını kaldırdığında gördüğü bedenle hızla ayağa kalkarak ona sert bir tokat attı. Vurdu defalarca kez, Taehyung onu tutmadı. Canı yandı.

Titreyen elleriyle yüzüne baktığında gördüğü yüzle ayaklarına kapanarak ağladı.

"TAEHYUNG."

Attığı çığlıkları Tanrı duymak istemedi. Abisini, Mike'ı öldüren o solmuş yüz değil, acı çeken masum bir yüz vardı gözlerinin önünde. Canı yanıyordu canının.

"Neden yaptın? Söyle! Onun hiçbir suçu yoktu. Ölmesi gereken kişi bendim. Benim her şeyin suçlusu!"

"B-ben kayboluyorum Jeongguk yalvarırım yardım et..."

Jeongguk kalbinin yandığını hissediyordu, çektiği acı çok fazlaydı. Sonra iki beden gördü. Abisi ve Mike tam karşısında kendisine acı içerisinde bakıyorlardı. Suçlu değildi Taehyung, o suçlu olamazdı.

"Bana küçükken ölümden sonra bir hayatın olup olmadığını sordun Jeongguk. Ölümden sonra bir hayat var, fakat bunun cennet olmadığı kesin."

-

Jeongguk, hayatı boyunca her zaman abisinin gölgesinde parlayan sessiz ancak altın bir kalbe sahip olan, muhteşem bir gençti.

Taehyung ile aralarındaki altı yaş küçük olanı hâyli endişelendirirdi. Ya ona yetişemezse diye ödü kopardı miniğin. Okulu birincilikle bitiren Kim Taehyung'dan ders almak favorisiydi. Adını söylese ölecek, dokunsa yanacak gibi hissederdi.

animal cemetery ✓ 'tkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin