chapter 13

207 5 0
                                    

Louis pov

We zijn thuis roep ik. Lydia loopt als een zombie achter me aan. Ze zegt dat ze niet zo moe is maar ik weet wel beter. Louissss!!! Hey boys. Long time no see. Lydia dit zijn  de boys van 5sos. Oke hoi ik ben lydia. Hi ik ben asthon dit zijn luke michael en calum.
Mag ik naar boven? Ehm ja moet je niet gedag zeggen tegen de rest? Is er meer visite? Nee. Nou dan zie ik niet waarom ik hoi moet zeggen. Goed gesprek lydia zeg ik haar nog na als ze de trap oploopt. WOW dit is zeker geen makkelijke lou. Nee ik houd wel van haar nu al maar ze wilt zich zelf beschermen. Tegen wat? Vraagt luke. Tegen iemand verliezen. We weten niet veel van haar jeugd alleen dat ze de enige overlevende is van haar gezin. Wow zo een jong meisje zonder familie meer. Oke kom weer terug naar de woonkamer boys ze komt vanzelf wel.

Lydia's pov

Als ik naar boven loop ben ik moe en geirriteerd. Waarom op mijn eerste dag moeten er mensen komen ik bedoel maar ik heb toch helemaal geen zin in mensen nu. Midden oo de trap sta ik stil. Als ik ze hoor praten. Ik ben net de hoek om dus ze zien mij niet. Ik hoor louis zeggen dat hij  van mij houd. Gek genoeg krijg ik een lach op mijn gezicht. Misschien omdat dit de eerste keer na vijf jaar dat ik van een ouderrol te horen krijg dat ze van mij houden. Het is raar om te horen. Maar wel fijn.

Liam pov

Half uur later...
Knock knock. Knock knock.
Langzaam open ik de deur en zie ik Lydia slapen louis zei al dat ze moe was. Maar ik wilde gewoon even mijn dochter zien.  In deze twee weken is ze zo belangrijk voor mij geworden. Niet alleen voor mij voor ons alle vier. Ik weet niet precies wat ze van ons vind. Of het zelfbescherming is of dat ze ons echt haat. Maar ik weet dat ik van haar joud wat er dan ook gewoon. Ze is vanaf  u mijn kleine meisje. Ik kijk nog even naar haar hoe ze slaapt voor ik naar beneden ga. Ze slaapt boys dus ik denk dat wij maar gewoon moeten eten en dan kan ze straks eten. Of we maken haar wakker met een emmertje water lacht luke moet je proberen maar ik denk niet dat je dood wol door een grap. Ze houdt van dat weet ik nu al. Doe niet zo dom jongen lacht ashton. Ik regel dit wel ik heb een zusje ik weet hoe ik dit moet doen. Ash ze is niet een normaal meisje. Zegt harry  nog voor ashton naar boven loopt.

Pov ashton

Ik loop naar de kamer waar groot. Do not enter op staat met zwarte graffiti. Best wel cool. Ik loop naar binnen misschien is dit best wel raar ik loop in een tienermeisje haar kamer terwijl ze maar 1 keer heeft gezien. Maar ik ben ashton ik ben raar.  Ik fluister lydia haar naam. Ze reageert niet ik ga dichterbij staan en roep haar naam harder. Ze reageert niet. Dan zie ik dat ze oordopjes in heeft. Voorzichtig haal ik 1 oortje uit haar oor. Ik zeg nog een keer haar naam en ze word langzaam wakker. Hey schone slaa0ster we gaan eten. En ik dacht ke vind het wel gezellig om met mij te eten. Je hebt het wel vol vanje zelf of niet? Zegt ze. Valt wel mee hoor sarcasme is gewoon mijn ding. Die van mij ook ik denk dat ik jou nog wel kan gaan mogen. Hahah sowieso meisje. Wees niet te blij want ik weet je naam niet eens meer. Mijn naam is Ashton. Maar je mag mij ook de meeste geweldige jongen in deze wereld noemen. Nou nee bedankt maar ik dacht dat we gingen afval. Ja we gaan eten en ik denk dat je inplaats van afval meest geweldige jongen bedoeld. Hahaha tuurlijk ashton kom je nog? Eigenlijk is het een super leuk meisje. Je moet gewoon niet voor haar als ouder gezien worden. Ik denk dat de jongens hoog bij haar staan. Waardoor ze zo gemeen doet bang dat ze haar verlaten dus duwt ze hunnmaar van haar af. Het is zielig dat ze geen vertrouwen heeft in mensen die blijven.

Lydia pov

Die ashton is nog best wel oke. Maar ik wil gewoon eten en dan slapen. Als ik beneden kom komt er een soort frituur lucht in mijn neusgaten binnen komen. Ik loop de keuken in en zie twee zakken patat liggen en 9 hamburger bakjes. Dit is wat mijn maag op dit moment niet aankan. Oke lydia laat je niet kennen gewoon eten.  Niall gooit patat op mijn bord. Het is echt een berg. Ik krijg van harry een burger. Alleen al naar het eten kijken word ik misselijk. Dit is vreselijk ik eet 5 patatjes en dan zit ik vol. Liam die naast mij zit kijkt mij aan en fluisterd in mijn oor je moet eten waarom eet je niet. Ik ben misselijk en dit eten maakt het erger maar ik wil niet moeilijk lijken. Het is oke let op. Niall hier ik hoef mijn burger niet heb al veel patat op. Wat liam geen burger. Nee ik heb vanmiddag goed gelunched. Lydia heb jij je burger al op? Vraagt liam. Wat doet hij allemaal hij weet het antwoord al. Hii kijkt me verwachtingsvol aan. Ja ik heb het al op en al patat. Oh je zit zeker nu vol of niet? Ja eigenlijk wel. Mag ik de rest van je patat? vraagt micheal. Ja tuurlijk. Na het eten houd Liam mij tegen. Wanneer iedereen naar de woonkamer loopt en ik weer naar boven wilde gaan. Je hebt haast niks gegeten wacht even dan maak ik een fruitsalade voor je dan krijg je wel iets binnen maar is het niet vettig. Dankje ik wilde niet dat iedereen wist dat ik me niet goed voelde. Het is goed ik begreep het. Hier je fruitsalade madame neem het maar mee naar boven. Thanx liam ik hou van je!! Roep ik als ik de trap op loop. Hoo wacht zei ik nou ik hou van je. Dit kan niet. Wat heb ik gedaan.

adopted by 1dWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu