Hoofdstuk 7

5 2 0
                                    

A/n 

Even een waarschuwing voor mensen die echt niet tegen seksuele dingen kunnen, dan kan je dit hoofdstuk beter overslaan. 

Pov. Julia

Ik staarde hem nog niets vermoedend aan. Zijn handen gingen weer naar mijn kaken. Hij pakte mij vast terwijl zijn ogen van mijn lippen naar mijn ogen weer terug naar mijn lippen en dan weer naar mijn borsten keek. Ik kreeg langzaam het besef wat hij van plan was en versteende. Hij keek naar me alsof hij al weken niet gegeten had en ik een zeven gangen diner was. 

Hij bracht zijn mond naar die van mij en kuste me ruig. Ik versteende nog erger dan eerst en wist totaal niet wat te doen. Hij werd nog lustiger en duwde zijn tong in mijn mond. Zijn hand gleed van mijn kaak af, even voelde ik het niet meer tot hij opeens onder mijn shirt kroop en in mijn borst begon te knijpen. Ik schrok ervan waardoor ik mijn mond hard dicht deed. Daarbij beet ik hard op zijn tong die nog steeds rondjes in mijn mond aan het draaien was. Hij liet mijn andere kaak ook los en sloeg met zijn vlakke hand hard tegen mijn boven been aan. 

Hij trok zijn hoofd weg en keek mij boos aan terwijl hij nog steeds mijn borst aan het masseren was. 'Kan je even ophouden, ik probeer mezelf in de stemming te krijgen' zei hij met een schorre, maar duidelijke stem. 'Als je een beetje mee werkt is het zo gedaan' terwijl ik nog aan het verwerken was wat hij net had gezegd duwde hij zijn lippen weer op die van mij. Zijn tong gleed weer naar binnen terwijl hij een stapje naar voren zette waardoor mijn volledige lichaam nu tegen de koude muur aan geduwd werd. 

Na een paar seconden die wel uren leken te duren voelde ik iets in zijn broek verplaatsen. Hij trok zich los van mij stapte een heel klein beetje naar achter, waardoor hij mij nog wel blokkeerde maar er een beetje ruimte tussen ons was. Hij draaide mij snel om waardoor ik nu met mijn buik tegen de muur aan stond, ik draaide mijn hoofd weg waardoor mijn niet blauwe kaak naar de muur gericht was. Hij trok me een beetje naar achter en maakte mijn broek los die hij daarna een stuk naar beneden trok. Hij sloeg een keer hard op mijn kont waarna hij ook mijn onderbroek naar beneden trok.  

Ik hoorde hem zijn riem losmaken. Een seconde later voelde ik zijn naakte huid tegen die van mij. Hij trok mij via mijn heupen een beetje naar achter waarna ik hem naar binnen voelde glijden. Een schreeuw verliet mijn mond van de pijn. Waardoor hij zijn hand snel op mijn mond legde. 'Hou je bek dicht anders komen er mensen kijken' siste hij in mijn oor. 

Hij bleef zich in mij pompen, eerst best wel rustig maar het werd steeds sneller en sneller. Zijn ademhaling werd sneller en dieper. Ik voelde zijn wilde adem in mijn nek terwijl hij een van zijn handen om mijn middel had en de andere zachtjes aan mijn haar trok. Hij ging nog wat sneller en plaatste zijn beide handen op mijn heupen. Ik hoorde hem zachtjes kreunen waarna ik een vloeistof in mij voelde komen. Hij ging nog een paar keer langzaam heen en weer waarna hij zich uit mij trok. Ik voelde hoe hij tegen mij aan zijn broek weer dicht deed. Hij leunde nog een keer naar voren 'Ik hoop dat je de pil slikt want ik hoef dat kind wat hieruit komt niet' fluisterde hij ligt dreigend in mijn oor waarna ik hem weg hoorde lopen. Ik lied me huilend op de grond zakken, ik huilde en huilde tot mijn tranen helemaal op waren. 

A/n 
Heyy heyy,
Okay dat was een seksueel verhaal....
Moest het gewoon even hebben voor later in het verhaal alles word opgebouwd.

Ik was wel lekker bezig, hopelijk zijn jullie blij met 2 hoofdstukjes

Xx Lymxxii

Second chanceOn viuen les histories. Descobreix ara