8⚡

2.5K 149 51
                                    

Yazarın ağzından

MiCha:spora başlayalım

Demişti MiCha tüm ciddiyetiyle. Sırtı yatakta oturan MiCha'ya dönük üzerindeki tshörtü çıkaran Jimin gülmemek için dudaklarını ısırarak MiCha'ya dönmüştü.

Şuan elinde içi çeşit çeşit yemekle dolu olan tabakla artık kendini belli etmiş karnı tombikleşmiş yanaklarıyla bunları söyleyen MiCha'yı nasıl ciddiye alacağını bilemiyordu. Elindeki daha demin çıkardığı tshörtü kenarıya atmış ve konuşmuştu.

Jimin:emin misin güzelim?

MiCha ağzına koca bir kaşık daha pilav soktuktan sonra konuştu.

MiCha:fit olmam lazım hem hamilelikte spor önemliymiş ayrıca oğlumun veli toplantısına her yeri sarkık mı gideyim

Jimin ağzını açamadan hızla birkaç kaşık daha yemek ağzına tıkmış ve ayağa kalkmıştı. Elindeki tabağı kenarda duran masanın üzerine yerleştirip elleriyle karnını sarmıştı.

MiCha:merak etme oğlum veli toplantısında mükemmel vücudum ile herkesi kıskandıracağım.

Tam Jimin'e dönemek için hamle yapıyordu ki beline sarılan kollarla duraksayıp huzurla iç çekti.

Jimin çıplak kollarını MiCha'nın beline sarmış ve artık belirgin olan karnını MiCha gibi okşamaya başlamıştı. MiCha'nın dağınık topuzu sayesine açıkta kalmış boyununa kafasını gömüp defalarca öptükten sonra çenesini MiCha'nın omzuna sabitlenerek konuşmuştu.

Jimin: demek oğlun ha demek veli toplantısında herkesi kıskandıracaksın.
MiCha: tabii ki öyle yapacağım. Sonuçta oğlumun annesiyim.
Jimin:oğlumuzun olacağını nereden biliyorsun belki kızımız olacak?
MiCha:hayır oğlumuz olacak hissediyorum ve biz oğlumla fit olacağız değil mi oğlum?

Jimin gülmüş ve daha fazla üstelemeden konuşmuştu yoksa MiCha tarafından saldıraya uğrayabilirdi.

Jimin: sen son zamanlarda hareket etmekten nefret ediyorsun spor yapmak isteyeceğinden emin değilim.

MiCha'nın saniyesinde kaşları çatılmış daha demin huzurla kapanan gözleri öfkeyle açılmıştı. Hızla Jimin'in kollarından kurtarırken sesini yükseltmişti.

MiCha:sen ne demeye çalışıyorsun ha? Ben şişko muyum? Spor yapamaz mıyım? Yoksa sporda benimle uğraşmak istemediğin için mi böyle diyorsun sanki kendim için istiyorum hepsi çocuğunuzun sağlığı için biraz çocuğunu düşünsen ne olu-

MiCha'nın ard arda hızlı hızlı sıraladığı cümleleri Jimin'in dolgun dudakları kesmişti. MiCha'nın dudağına hızlı ve küçük bir öpücük kondurduktan sonra karşısındaki hafif tombişleşmiş yüzü avuçlarının arasına almıştı.

Jimin:tabii ki bu dediklerin doğru değil MiCha ben sadece sen yorulma diye dedim çocuğumuzun sağlığı için her şeyi yaparız güzelim .

MiCha duyduklarıyla rahatlamış ve eşine sarılmıştı. Hamileliğinden beri çok değişkendi en ufak şeylere kızar ağlar olmuştu. Canı bir şey çektiğinde asla yerinde duramazdı. Bazen fazla sinirli bazen ise yumuşacık olurdu. Hamilelik bütün ruh halini değiştirmişti.

Odaya dolan telefon sesiyle Jimin kaşlarını çatmıştı eşiyle sarılmasını bölen de kimdi şimdi?

MiCha yavaşça Jimin'in kolları arasından çıkmış ve yatağın üzerindeki telefonuna ulaşmıştı. Ekrana baktığında gördüğü isimle kaşları çatıldı. Aylardır hiç görüşmüyorlardı şimdi neden aramıştı ki?

TESADÜF 2 Where stories live. Discover now