Între timp

146 8 0
                                    

Narator :
A trecut un an de când cei doi au început să fie un cuplu ,dar încă nici măcar unul dintre ei nu și-a găsit curajul să se arate unul altuia așa cum sunt ei de fapt. Între timp , Bum a început să cânte într-o formație de rock și și-a vopsit părul în maro deschis . În trupa s-a se află și Hana care cântă la chitară electrică și cu vocea. Ei doi au continuat să fie prieteni și au continuat să își vindece frica . Hana s-a transferat de la școala de fete la care era la școala lui Bum  . În continuare singurii care știu despre Bum /Sarah și Hana/Kanato sunt Rachel și Marco . Sarah și Kanato au o relație super drăguță și liniștită . Ei se respectă reciproc și se iubesc unul pe altul .
Acesta este penultimul capitol al acestei cărți , așa că , ca și autoarea , am vrut să creez o imagine pentru modul în care arată personajele la 17 ani , așa că vă voi arăta câte o imagine reprezentativă pentru amândoi
Bum

 Acesta este penultimul capitol al acestei cărți , așa că , ca și autoarea , am vrut să creez o imagine pentru modul în care arată personajele la 17 ani , așa că vă voi arăta câte o imagine reprezentativă pentru amândoi Bum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hana

Sper că v-a plăcut această poveste

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sper că v-a plăcut această poveste . Ultimul capitol va apărea în cursul săptămânii următoare .

Iubirea E Iubire Până La UrmăWhere stories live. Discover now