Două petreceri, aceeași casă

168 9 0
                                    

( înainte de a începe acest capitol , trebuie să explic câteva lucruri. Unu la mâna , Hana și Bum au 16 ani. Doi la mână , nu le este frică de personajele sau artiștii de sex opus,ci doar de persoanele din viața reală . Și în al treilea rând, personajele care apar în capitolul doi , persoanele care fac pariuri cu ei , sunt o soră și un frate, Rachel și Marco , și sunt cei mai buni prieteni ai lor ,de asemenea, în capitolul acesta apar și ei )
Hana:
A trecut ceva timp de când nu am mai fost la Rachel . M-a sunt ieri și m-a întrebat dacă vreau să merg la ea următoarea zi deoarece vrea să țină o petrecere în pijamale. Eu nu pot să refuz așa ceva . Pentru mine , familia lui Rachel e ca și parte din familia mea de vreme ce părinții mei se cunosc cu ai ei de foarte mult timp ,iar eu cu Rachel ne cunoaștem de când s-a născut ea. Fratele ei ,Marco ,este unul dintre puținii băieți de care nu mi-e frică deoarece ne considerăm reciproc parte din aceeași familie.
Sunt în fața casei ei ,o sun să vină să mă deschidă.
-Hanaaaaaaa!!!! Ce mai faci ?
Vine la mine și mă îmbrățișează .
-Bine! Tu?
Începem să vorbim despre școală și chestii. Aparent părinții ei nu sunt acasă astăzi așa că putem să stăm până la ce oră vrem să dansăm în sufragerie . De fiecare dată când mă duc la ea ,primul lucru este să gătim împreună ,iar în timp ce gătim să spunem orice lucru inconfortabil . Astăzi gătim pizza,de fapt eu gătesc singură ca de fiecare dată. Urmează să îi spun ceva important:
-Rachel. Îmi place de o fată...
Se uită la mine , îi pot simți privirea în spate.
- De cine?
-De o colegă de-a ta.
- Cum o cheamă?
-Sarah...
A început să râdă.
- Ok , dacă ție îți place de ea ....
A râs cinci minute.
- De ce tot râdeți aici ? spune Marco care tocmai intra în bucătărie. Ooo! Hana,nu știam că ești aici ! spune zâmbind .
Marco e foarte drăguț și amuzant. Este cu un an mai mare decât Rachel și cu 4 luni mai mare decât mine. Dacă ar fi vreodată șansa să mă îndrăgostesc de un băiat pe care să îl cunosc,el probabil ar fi acela.
- Dar, spune el,sper că nu stai mult.
Mă uit la Rachel .
- Ba sigur că stă . Am invitat-o la o petrecere în pijamale , spune Rachel.
- Hana, trebuie să îmi cer scuze în avans. Nu știam că vi așa că... l-am invitat pe un prieten.
Când a terminat propoziția , cineva a sunat la ușă . M-am întors spre Rachel . Ea m-a prins de mână .
- Cu ocazia asta , astăzi o să îți învingi teama de băieți . Nu mergi nicăieri .
Marco deschide ușa,iar în casă intră un băiat nu foarte înalt ,cu ochi căprui , păr negru și tuns ca și al băieților din BTS,cu un tricou cu Naruto și cu un aspect faciala nu tocmai european . Părea speriat. Poate la fel de speriat ca și mine în acel moment.
Bum:
Marco m-a chemat la el ,dar nu mi-a spus că ,pe lângă soră-sa care oricum mă sperie , mai este o fată . Nu cred că am mai văzut-o vreodată . Era mai scundă decât mine,dar nici foarte scundă , păr blond tuns destul de scurt , ochi albaștri și aspectul puțin asiatic. Părea că nu e în largul ei și tremura . Și eu tremuram de frică. Am dat să ies din casă ,dar Marco m-a prins de umăr.
- Bun, dacă tot suntem toți aici...ce ar fi să faceți voi doi cunoștință .
Rachel o împinge pe fată în față,la fel procedează Marco cu mine.  Fata avea privirea fixă în pământ și tremura . Eu la fel .
-Nu stați ca proștii și spuneți-vă numele!spune Rachel.
- H-H-Hana... spune fata bâlbâindu-se .
-Bu-bum ,zic eu .
Brusc îmi simt mâna că era dusă în direcția ei, Marco o ghida , la fel și mâna ei era ghidată de Rachel . Când am dat mâna ,ea a leșinat și eu am început să plâng .
- De ce mi-ați face ceva atât de crud? urlu eu .
- Omule, zice Marco ,noi doar vroiam să vă ajutăm. Și Hana suferă de heterofonie.
Atunci mi-am dat seama de ce tremura și de ce a leșinat.

Iubirea E Iubire Până La UrmăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum