Rozpis

32 5 0
                                    

Náš tým má určitou "hierarchii", aby všichni věděli ke komu se kdy obracet.

Mít vyšší místo neznamená, že se můžeš povyšovat nad někoho kdo je pod tebou. Pokud bude třeba rádce dělat jako že je king a bude ponižovat některého člena, pozici mu seberu a s jeho obětí/obětmi, zástupcem a rádci projednám zda ho tu necháme nebo ho vyhodíme.

Pokud budete mít cokoliv k takovémuto případu, budete něco vědět nebo budete cokoliv chtít říct, můžete to klidně říct, budu jen ráda.

Někdy může být případ takový, že daná osoba ponižuje většinu členů, v takovémto případě hlasujeme o "výši trestu" všichni.

Pozice vám nabízím já, ostatní mi mohou někoho doporučit nebo se mohou hlásit o pozice, o které mají zájem. Rozděluji je podle toho, nakolik vidím, že máte pro náš úkol určité zapálení. :)

Pokud chcete vědět, proč některý člověk dostal to a to místo, napište mi sem a já vám to ráda objasním.


Velitelka-

Já = Natalis004

Jelikož jsem tým založila, budu ho také vést, v případě nejasností v čemkoliv se na mě můžeš obrátit, přijímám nové členy, organizuji naši činnost, v případě nadávání ostatním členům a jiných problémů vás mohu vyloučit, vybírám, který problém je aktuální a budeme ho řešit atd.

Zástupce-

DMSZ_Exo

V případě mé nepřítomnosti je tento člověk pověřen dozorem nad týmem a částečně přebírá mé pravomoce, může vás třeba dočasně přijmout nebo vyloučit (toto rozhodnutí můžu zvrátit já, např. pokud přijme někoho, kdo se mě ptal v soukromých zprávách a já ho sem nepustila nebo pokud vyloučí někoho neprávem, jeho rozhodnutí je neplatné a platí to mé) atd. je zároveň i něco jako můj hlavní rádce a je prostě moje pravá ruka.

Rádci-

Je to skupinka lidí, co mají nejvíce užitečných nápadů, nejvíce se angažují, nejvíce pomáhají s naší činností a hlavně lidé, na které je spolehnutí. Aby byli co nejvíce slyšet, mají právě toto postavení. Tvoří určitý "senát- horní komoru parlamentu".

KaizekShadow

Chara_or_Frisk_2019

Členové-

To jsou prostě všichni členové týmu, tvoří "parlament". Mezi práva všech členů (jakkoliv postavených) patří např. možnost ozvat se v případě nesouhlasu, žádost o vyšší pozici, pokud je volná, možnost předožení svého nápadu, určitě ho předložím ostatním, pokud se nejedná o kravinu, atd.

AgentStarkHill

verca012

DEATHMASTERX13

69Just_Zoe

Luna_Moon_10

berunette

WhiteSusan13

HonzaQuizana

Archers Of Justice (Tým) (AOJ)Where stories live. Discover now