7. Bölüm

54 4 2
                                    

Nira'dan
   Aren'in karşısına çıkmama 3 gün kaldı ! Ve ben heyecandan öleceğim !
Şu an teneffüsteyiz. Telefonumu çıkarıp Aren'e mesaj attım.

Anonimcik: Ayh galiba heyecandan öleceğim !

  Bir-iki dakika sonra bildirim geldi. Mesaj Aren'dendi.

Aren: Walla benim de arta kalır bir yanım yok wliqdkqjf

Anonimcik: Ay yerim seni ben❤

Aren: Bende seni😉

Anonimcik: AREN !

Aren: Efendim güzelim :)

Anonimcik: Bwnm kalbme mo ibdirmwk istosuj ?

Aren: Seni böyle heyecanlandırmak hoşuma gidiyor :)

Anonimcik: Yqq ywrim amq💖

Aren: :)
       
    Cevap yazacağım sırada zil çaldı. Bende telefonumu kapatıp cebime koydum. O sırada sınıfa Aren girdi ! Ve bana doğru yürümeye başladı. Yanıma geldi ve "Şey Nira sende fizik notları var mı ?" Dedi. Sesinden öptüğüm. "V-var." Dedim ve çantamdan çıkarıp verdim. " Çok teşekkür ederim." Deyip gülümsedi. Eridim ama... Ve 10 dk sonra hoca geldi.
🌻🌻🌻
    Alisa'dan
     Aynadan kendime son kez baktıktan sonra ayakkabılarımı giyip evden çıktım. Okul bitmişti ve ben Emir ile cafeye gidecektim. Emir benim en yakın arkadaşlarımdan biri. Bunları düşünürken Emir gelmişti bile. Hemen arabasına binip gittik.

Ve Instagram'a bir fotoğraf ekledim.

      (Arka planı önemsemeyin fowirqjdal)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

      (Arka planı önemsemeyin fowirqjdal)

                  alisa_demrl: ❤
     678 Beğenme - Yorumlar Kapatılmıştır

Alaz'dan

  Evde boş boş otururken Instagram'a girdim. Ve gördüğüm şey ile neredeyse dişlerimi sıkmaktan dişlerim kırılacaktı. Alisa'nın yanındaki piç kim lan ?! Onu şimdi gidip sikmez miyim lan ben ?! Fotoğraftan neresi olduğunu anladım ve arabama atlayıp hızlıca oraya gittim.

  İçeri girdim. Etrafa biraz baktıktan sonra onları gördüm. Alisa o piçe gülüyordu... Hızlıca yanlarına gittim ve çocuğa bir yumruk indirdim. İlk başta şaşırsa da sonradan karşılık verdi. Alisa " Alaz yapma ! Napıyosun ?! Dur !" Diye bağırıyordu. Sinirden hiçbirini dikkate alacak halde değildim.

En son cafenin sahibi geldi ve bizi ayırdı. Piçin ağzı yüzü dağılmıştı. Benimde. Alisa'ya baktım ve o da bana bakıyordu. Ve yüzünde korkunç bir ifade vardı. Hemen yanıma geldi ve yüzüme dokunmaya başladı. " A-laz yüzün çok kötü olmuş ! A-cıyor mu ?" Diye sordu. O kadar masum sormuştu ki tüm sinirim gitti. "İyiyim. Bu piç kim lan ?!" Diye kükredim. " En yakın arkadaşım Emir." Dedi.

Onu hemen kolundan tuttuğum gibi dışarı çıkardım. Ve cafenin arkasına götürdüm. Onu duvar ve benim arama sıkıştırdım. Kalbinin sesini burdan duyabiliyordum. " Bir daha bu seni bu piçle görürsem o piçi öldürürüm haberin olsun !" " T-tamam." "Ve ayrıca bir daha bu kıyafeti giymek yok. Tüm herkes sana bakıyor !" " Neden ? Sevgilim misin ?" "Beni delirtiyorsun." Dedim ve dudaklarına hafif bir öpücük kondurdum. Yüzü şaşırma ve mutluluğun karışımı bir hal almıştı. Ve seni çok seviyorum diyerek boynuma atladı.

Bende ona sarıldım. Çok mutluydum. Sevgilim olmuştu. Onu o kadar çok seviyorum ki....
Hemen elini tuttum ve arabaya bindik.

     Ewwweeett bu bölümde böyleydi. Uzun zamandır bölüm atamıyordum özür dilerim ❤ Bu bölümde biraz küfür oldu hikayenin akışına göre gidiyor sljdwkfj . Oylamayı ve yorum atmayı unutmayın 💕💕

Anonim: Sadece SenHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin