niet lezen gewoon rommel

9 1 0
                                    

P.O.V. Banzaii

Met een verwilderde blik loop ik rond in Donut Hel. Waarom ben ik hier ooit aan begonnen, denk ik, terwijl mijn ogen haastig om zich heen kijken. Deze hele HIDE Arena zit vol met geniepige mensjes die het allemaal op mij gemunt hebben. Ik heb pas nog een moordpoging ternauwernood overleefd en ik voel me gehaat. Hmmm. Zou het komen omdat ik bepaalde mensen onlangs nog wat messen in hun rug heb gezet? Ik voel me gestressed, hoe kom ik uit deze klere hel?? Verderop ligt die Vlooienbaal vredig te slapen. Geen idee hoe hij zo rustig nog een tukkie kan gaan doen terwijl buiten Donut Hel een stuk of veertig man plannen aan het maken zijn om hem zo bloeddorstig mogelijk te liquideren. Naniii zit met een verdwaasde blik op een steen en mompelt dingen als 'ik dacht dat ik een leuk spelletje zou gaan spelen?' en 'waarom is het hier zo heet'.
Ik blijf hier niet. Ik moet hier weg! Gelukkig heb ik de sleutelbos van Iris gejat met de Sleutel Joker en behendig bevrijd ik mezelf uit Donut Hel.
Mensenkinderen, hier buiten is het nog erger dan binnen. Ik zie een klein politie agentje heen en weer rennen tussen groepjes mensen, die allemaal proberen om de agent vast te klampen. Wat amper lukt. Verderop ligt een dooie haai in één of ander meer, die mogen ze ook wel eens opruimen. Overal waar ik loop ligt bloed, jakkes, en ik stap opeens in een witte, plakkerige substantie wat ooit kauwgom moet zijn geweest.
"Hé, jij ook hier?" schreeuwt een Sergeant in mijn oor terwijl hij zijn tank aan het herladen is, "ik dacht dat jij in Donut Hel zat?"
Vlug ren ik hem voorbij, enkel om Sil tegen te komen, die me direct opmerkt en met een sadistische grijns op zijn bakkes me met moordlustige ogen aan zit te staren. Wat een griezel. Langzaam haalt hij een mes tevoorschijn. "Je dacht zeker dat je weg kon komen?? Ik kom Anna wreken, dus je gaat er aan kreng!" Vlug schop ik Silly in zijn noten, welke voor even in elkaar krimpt van de pijn.
"Je dacht toch zeker niet dat ik als een mak schaapje op jouw slachtblok ging liggen om door jou afgemaakt te worden? Jij stuk ellende!"
Snel ren ik naar de poort van de HIDE Arena en open deze behendig. Nog één keer kijk ik achterom... wat zal ik deze bende toch ontzettend niet gaan missen. "Vaarwel Vlooienbaal, zorg goed voor jezelf!"
Ik steek mijn tong uit naar Silly en dan... ben ik weg.

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Mar 22, 2019 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Schrijf Wedstrijd Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu