Deel 15

51 2 4
                                    

Okay ik ga gwn weer met povs werken. Niet dat ik het niet leuk vond ofz, maar het is gewoon raar om midden in een verhaal te veranderen? Idk. Misschien in volgende verhalen. Btw COMEBACK IS FREAKING CLOSE I CANT EVEN- en ja sorry dat ik niets plaatste bij Yoongi's bday en bij txt debute, wat vinden jullie eigenlijk van txt? Ik persoonlijk ben in love met Soobin, Yeonjun and Kai, but thats not the point.

Anyways i love you and i hope u enjoy😊

Y/N pov

'Blij vannacht anders bij mij?'

Dat waren de woorden die mij helemaal van de kaart brachten. Wat moest ik doen? Moest ik accepteren? Wat als ik nu gewoon gek ben en het me verbeeld?

'W-wat?' Ik kijk hem met grote ogen aan. Mijn mond voelt droog en mijn hele lichaam is gespannen.

'Omdat het zo ver is en je liever Louise wilt laten slapen dacht ik dat het wel een goed idee zou zijn...' hij krabt met zijn hand achter zijn hoofd. Hij heeft wel gelijk. Ik wil Louise laten slapen, want ik weet hoe ze wordt als ze haar slaap niet heeft. Maar dit?

'Ben je wel zeker? Ik bedoel... besef je wel wat je zegt?' Ik moet toch zeker weten dat hij het meent. Straks is het zo een domme grap.

'Ja J/N! Ik weet het zeker!' Zijn glimlach laat mijn lichaam ontspannen. Ik kijk hem in de ogen en voor de zoveelste keer die avond verdwaal ik erin. Hij heeft echt zo een mooie ogen, Jeez!

Ik neem nog diep adem en beantwoord dan de jongen die voor mij staat : 'jouw huis dus?' Zeg ik met een lach. De oudere zijn gezicht verandert in een milliseconde van iemand die op een antwoord wacht naar iemand die net de lotto heeft gewonnen.

'Het is niet zo ver!' Hij knuffelt mij en ik knuffel terug. Wat is dit toch? Ga ik nu echt bij Namjoon slapen? Dé Kim Namjoon... Ja zeker?

We wandelen door een afgelegen weggetje terwijl we de sterren bewonderen. Het was een prachtige zomer nacht met geen wolkje aan de lucht. Het was de halve maan en je kon alle sterren zien. Het was gewoon prachtig.

'We zijn er.' We stoppen voor een groot huis, maar niet te groot. Het ziet er knus en gezellig uit, maar dat wist ik al. Hij opent de deur en loopt binnen. Ik sta plots stil. Ik begin te twijfelen.

'Namjoon?' Hij draait zich om en kijkt me vragend aan. 'Ik euhm... ik denk dat dit niet zo een goed idee was.'  Zijn schouders zakken. Hij kijkt naar beneden en lacht een beetje. Ik kijk hem verwarrend aan.

'Ik dacht dat er iets ergs was gebeurd.' Hij kijkt op en lacht. Zijn kuiltjes zijn zichtbaar en ik kan het niet helpen ook te lachen. 'Komaan
Y/N nu niet twijfelen! De rest slaapt waarschijnlijk al! Geen zorgen maken dus!'

Ik knik en loop achter hem naar binnen. Een heerlijke geur dwaalde op mij af. Ik adem de geur in en open dan mijn ogen. Namjoon doet zijn schoenen uit.

'Meen je het? Koya sokken?' Ik kijk hem met een lach aan. Zijn mondhoeken krullen op in en glimlach en hij kijkt naar zijn sokken, terwijl hij zijn tenen laat bewegen. Het is een schattig aanzicht.

'Is er iets mis met iemand die zijn eigen merchandise draagt?' Hij ontmoet mijn ogen en trekt een wenkbrauw op. Ik schud mijn hoofd met grote ogen. 'Wat?'

'Niets hoor!' We lopen verder het huis binnen. 'Gewoon nooit gedacht dat je die sokken zou dragen als er niet gefilmd wordt!' Nadat ik dat zei, lig ik deze keer in een deuk. Hij draait zich naar mij toe en kijkt me met ogen vol ongeloof aan.

'Yah! Y/N~ah! Straks wordt de rest wakker!' Ik was ondertussen al in de living. Hij rent naar me toe en slaat zijn armen rond mijn taille. Hij geeft me een soort knuffel langs achter. Zodra ik zijn armen rond mij voel, worden mijn benen spaghetti slierten.

Ik stop met lachen en laat mijn hoofd op zijn bovenlichaam liggen. Ik sluit mijn ogen en geeuw een klein beetje. ' Laten we maar gewoon gaan slapen.' Ik knik ligtjes en draai me dan om , om hem te volgen.

Terwijl dat ik hem volgde merkte ik op dat hij eigenlijk bijna een kop groter is dan mij. Door zijn t-shirt zag je zijn rugspieren. Ik spring en smijt mijn handen rond zijn nek en klem mijn benen rond zijn middel. Hij schrikt even, maar neemt toch mijn benen vast.

We komen in zijn kamer aan. Ik lag half inslaap op zijn rug. Hij zet me voorzichtig neer op zijn bed. 'Ik besef net dat ik geen kleren mee heb ofzo.' Ik kijk naar mijn kleren : jeans met zwarte coltrui en Titanic t-shirt bovenop.

'Je kan een hodie en sweatpants van mij lenen.Ik heb er toch genoeg!' Zegt hij terwijl hij naar, wat ik aanneem, zijn kast loopt. Hij trekt er een zwarte swearpants en een grijze te grootte hodie uit en geeft ze vervolgens aan mij.

'Waar is de badkamer?'

Okay dit einde suckt zo hard but idc jsjsjshsh. Lmao ik ben eens optijd kabsbsbs nadat ik ben gestopt met update data's. Ik ben zo wazig istg

Anyways i love you all! And thank you fir Reading this book cuz....

370 READS????? HOW???? Jdjdjejd ik verdien jullie nie :(













I love you so much

What did u do to me || Kim Namjoon ||Donde viven las historias. Descúbrelo ahora