Be Happy..

339 26 0
                                    

Junkook pov

Sėdžiu ligoninės kolidoriuje ir laukiu daktaro rezultatu apie kamila, kukčioju nesustodamas kaip taip galėjo įvykt kaip pareigūnai galėjo NETYČIA pataikyt į kita žmogu, o ne į žudika, jei sužinosiu kad kamilai bus blogai aš tuos pareigūnus pats savo rankomis nušausiu.

Jau praėjo daugiau nei 4 valandos, bet daktaras ir seselės vis neišeina iš operacinės. Žinau ja atvežė kritinės buklės nes po velnių į ja pataikė dvi kulkos ir dar tas šunsnukis sanha jai sugebėjo įpjaut į jos ranka. Viskas tik per mane. Aš esu kaltas dėl to. Kodėl?! Kodėl negalėjo tie pareigūnai pašaut sanha o ne kamila.

Pradėjau dar labiau kūkčioti. Prie manęs priėjo taip pat visas apsiverkes taehyung. Mes apsikabinom broliškai ir tada jis atsitraukęs patapšnojo man į peti ir nuėjo kaip suprantu tikriausiai paskambint tėvams ar kažkam.

Atsisėdau ant žemės ir ikišau savo rankas į plaukus ir pradėjau juos tempti. Išgirdęs atsidarant renimacijos durims staigiai atsistojau ir pasižiurėjau į daktara, bet iš jo veido supratau kad kažkas blogai
Aš:kaip ji? Daktare kaip ji? Prašau pasakykit kad viskas gerai. Prašau.
Daktaras pasižiurėjo į mane ir pasukiojo galva
Daktaras:apgailestauju, bet panelė kim neišgyveno  operacijos kuria darėme
Pradėjau purtyti galva
Aš :ne ne NE NE JŪS MAN MELUOJAT, AŠ ŽINAU KAD JŪS MAN MELUOJAT PRAŠAU PASAKYKIT KAD TAI NETIESA
Daktaras:ponaiti jeon atsiprašau, bet mes niekuom nebegalime jums padėti mes bandėme viska bet viena kulka pataikė prie pat širdies  ir mes per operacija niekuo nebepadarėme. O dabar atsiprašysiu. Ir išėjo
Negalėjau patikėti, kodėl kamila?! Kodėl mane palikai?! Priėjau prie sienos ir į ja atsirėmes nusileidau ant grindų. Kukčiojau ir negalėjau susitvardyti.
Aš:kamila atsiprašau! Atsiprašau kad tavęs neišgelbėjau! Atsiprašau už tai kad neprisipažinau tau! Bet kodėl?! Kodėl tu mane palikai!? Buk laiminga tenais. Buk laiminga.
Atsistojau šeip ne taip nuo grindų ir išėjau iš ligoninės.

Brother Best Friend/Jungkook (✔️)Where stories live. Discover now