|49|

140 12 10
                                    

P.o.v Jeremy

Met een grote lach op mijn gezicht kom ik de achtbaan uit. Het is ondertussen als 3 uur later en het is nog steeds erg gezellig. Ik heb al aardig wat gefilmd, maar niet alles gaat gebruikt worden. Nikita staat ook op een heleboel beelden, en zij wil niet op YouTube dus die kan ik sowieso niet gebruiken.

"Oke, en nu wil ik wat eten," lacht Sarah. Link en Terra beginnen te lachen. Ik kijk even hun kant op maar zodra Terra merkt dat ik haar aankijk stopt ze meteen met lachen. Link blijft ongestoord doorlachen. "We gaan eten halen!" roept Mira enthousiast en rent een kant op.
"Andere kant, Mira!" schreeuwt Joost. Ze komt terug rennen en gaat dan langs ons heen. "Wist ik wel!" Dan struikelt ze en word opgevangen door een random persoon die toevallig langsloopt. Ondertussen heb ik alles gefilmd.

"Hey, kom jij vaker hier?" Dan schieten we allemaal keihard in de lach. De onbekende man kijkt ons raar aan. Mira gaat snel weer staan en loopt maar ons toe. Wij zijn nog aan het lachen. Ze slaat tegen mijn bovenarm om me te laten stoppen, wat ik dan ook probeer.
"Gaan we nou nog eten halen of wat?" vraagt Sarah. We beginnen weer met lopen richting een plek waar ze eten hebben. We bestellen wat en gaan aan een van de grote picknick tafels zitten. Ik kijk even de groep rond terwijl ik een patatje in mijn mond stop. Lotta is ongewoon stil vandaag. In het begin viel het wel mee, maar nu valt het echt op.

"Lotta? Is er iets?" Ze kijkt op van haar eten, glimlacht en schudt haar hoofd. "Nee, hoezo?" Ik haal mijn schouders op en eet weer verder.

"We hebben net lekker gegeten," zeg ik als ik Link film. "Waar gaan we heen?" vraagt Mira. "Ik wil in de droomvlucht!" schreeuwt Terra er tussendoor. "De wat?" Ik haal een keer overdreven geschokt adem. "Sarah! Zo kun je niet zijn!" schreeuw ik.
"Jeremy, moet je naar een psychiater ofzo?" grapt Lotta. "Alleen als jij meegaat!" "We gaan gewoon allemaal," zegt Joost. "Gekkenhuis feestje!" schreeuwt Mira. "Ik ben niet gestoord, gaan jullie maar," lacht Sarah. "Jij bent de Belg, jij bent de meest gestoorde van allemaal," zegt Ronald.
"Racisme! Help ik word gediscrimineerd!" Sarah rent van ons weg, haar handen in de lucht. We lachen om hoe debiel het er eigenlijk uitziet. We lopen rustig achter haar aan. Dat is de bedoeling, maar dat word verstoord door een paar fans.

Voor ik het door heb is het al weer tijd om terug te gaan. We staan op de parkeerplaats. Harm en Mira stappen in de auto van Harm, Lotta, Link en ik stappen in mijn auto, Joost en Ronald stappen in de auto van Joost en Terra, Sarah en Nikita kijken ons een beetje na. Harm rijdt weg en Joost volgt al snel. Ik toeter nog een keer en rijd dan ook weg. De meiden op de parkeerplaats beginnen ook met lopen en zijn niet veel later uit het zicht.

Lotta zit achterin, Link op de bijrijdersstoel. Link en ik praten een beetje over YouTube.
"Denk je dat het een leuke video gaat worden?" vraagt Link en wijst naar de rugzak waar mijn camera in zit. Ik krijg meteen een lach op mijn gezicht als ik nadenk over wat ik gefilmd heb vandaag.
"Ja, hij word echt hel leuk denk ik," antwoord ik. Ik kijk in de spiegel en zie Lotta stil naar buiten kijken. Link praat rustig verder en ik hum een paar keer als antwoord.

"-dus die komt morgen online. Ik hoop echt dat de kijkers hem leuk gaan vinden." Ik draai de snelweg op en zorg er voor dat we niet aangereden worden.
"Lotta, alles goed?" Ze kijkt naar Link om, hij had dus blijkbaar opgemerkt dat ze erg stil was. Ze glimlacht een keer, duidelijk geforceerd. "Nee, eigenlijk niet maar ik wil jullie dag niet verpesten. Ga rustig verder."

Thuis zit ik op de bank. Ik heb Lotta nog gevraagd wat er was maar ze wilde echt niets vertellen. Ik hoop dat het goed met haar gaat. Rustig pak ik mijn telefoon er bij en kijk naar de meldingen.

Sarah🌈: ja godver.
Nikita🍫: wat is er
Sarah🌈: ik heb mijn laatste trein gemist
U: moet ik je komen ophalen?
U: ik kan je wel naar huis brengen?
Sarah🌈: als je dat wil doen
U: tuurlijk
Sarah🌈: Omg je bent echt een held
Ronald🐡: Hey en ik dan
Sarah🌈: aw is Ronald jaloers
Sarah🌈: pech jij wilde niet trouwen
Ronald🐡: ik wil nog steeds niet trouwen xx
Sarah🌈: verdomme
U: ik stap nu weer in de auto
U: vermaak jezelf maar in de mac ofzo
U: ben er over 3 kwartier
Sarah🌈: dat duurt nog zo laaaannggg
U: tja had je maar niet je trein moeten missen
U: True
U: ik ga nu weg
Sarah🌈: Joe
Lotta🐛: guys
Lotta🐛: ik heb echt kut nieuws
Lotta🐛: ik ga verhuizen
Terra✨: Ow
Terra✨: waarheen?
Sarah🌈: je woont toch al ver weg :(
Lotta🐛: ja..
Lotta🐛: en als ik nou zeg dat ik naar Amerika ga?

Hehe oeps
Dus
Duurde even
Maar het is er nu
Uhm
Twenty one pilots was echt geweldig
De beste avond van mijn leven
Daarna was ik druk met school en shit dus is het een beetje later
Maar Hey
Wss vanaf nu weer elke dag ene deel omdat ik nu geen pov's meer hoef te schrijven
Byebye

TalkingsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu