Final

10.5K 418 80
                                    


Adam, hâlâ kızın elini sımsıkı tutuyordu. Evdeki öpüşmelerinden sonra kız gülüp utanmıştı. Şimdi ise adam onu elinden tutup evlerinin yanındaki, sadece birkaç sokak öndeki sahile götürmüştü.

"Seninle ilk ne zaman tanıştık hatırlıyor musun Hazan?" diye sordu nefesini kızın yüzüne üfleyerek. Kız çekilmedi. Gülümsedi ve başını salladı. "Tabi ki de hatırlıyorum. Babaannen bizim komşumuzdu ve annem toplantıya giderken beni ona bırakmıştı. Sen de o gün oradaydın. Tüm gün birlikte oynamıştık ve günün sonunda ben gitmemek için çok ağlamıştım."

Adam güldü.

"Yanılıyorsun Sonbahar Gülü. Seninle ilk o zaman tanışmadık." Kız anlamsızca ve merakla bakmayı sürdürdü ona. Gökkuşağına. Sevdiği adama. "Seninle ilk ne zaman tanıştık biliyor musun? Burada tam şu ağacın altında, arkadaşlarımla futbol oynuyorduk ve ben yanlışlıkla topu senin kafana atmıştım. Öyle güçlü biriydin ki fiziksel acılarla ağlamazdın. Ama duygusaldın. Dökülen göz yaşların bedenen canın yandığı için olmuyordu genelde, ruhen yandığı için oluyordu."

Kız beklentiyle bakmaya devam etti.

"Ve ben topu sana attığımda da ağlamamıştın. Ne yapmıştın biliyor musun? Nereden çıkarttığını bilmediğim bir makasla topumuzu kesmiştin."

Kız şaşkınlıkla, "O sen miydin?" dedi. "İnanamıyorum! Gerçekten sendin!"

Adam güldü.

Kız seyretti mimiklerini.

Kız güldü.

Bu sefer adam ezberledi mimiklerini.

"O çocuklara o kadar sinirlenmiştim ki o gün! Ve onlardan birinin sen olması... İnanılmaz."

Adam iç çekti. "Peki ne zamandı biliyor musun?"

Kız başını olumsuz anlamda salladı. "Ne zamandı?"

"1 Kasım. Sonbahar gülünün en güzel olduğu vakit. Sonbahar!"

🌹

Ben sonbahar gülüydüm çünkü onu tanıdığımda sonbahardı. Yaprakların kendilerini sarıya boyayıp süzüldükleri. Özgürlüklerine kavuştukları aylarda ben onun kalbine hapsoluyordum. Hem seviyordum hem de diğer tüm dünyaya zıt bir şekilde haykırıyordum.

Ben bu adama aşıktım!

Siz de sakın unutmayın:

Gerçek sevgi tüm zıtlıkların içinde nefes almak gibidir. Zıtlıkların içinde olduğu için anlaşılamaz. Eğer bir gün bir insanı gördüğünüzde kalbiniz yerinden çıkacak gibi atıyor ve benim o! diyorsa, o adamın kalbini sahiplenmesine izin verin.

Onun olmasına izin verin. Ve her ne kadar acı da olsa, sevin.

Çünkü sevgi her zaman acıyı alt eder.

Yaşayarak öğrendim.

-Hazan Erdem. 1 Kasım 2018.
Ben sonbahar gülü. Şimdi gökkuşağı eşliğinde hayal kuruyorum. Ben bu adamı çok seviyorum!

🌹

Ve bitti!! Kısa bir hikaye oldu ama uzun bölümleri özel bölüm olarak arada atarım. Siz de sonbahar gülüyle gökkuşağını özlemezsiniz!

 Siz de sonbahar gülüyle gökkuşağını özlemezsiniz!

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Tam bu moddayım şu an ;)

İsimsiz Kız ❧ CallingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin