2. Kapitola

7 0 0
                                    

Cez hodiny sme so Sárou rozmýšľali že by sme dnes zašli niekde von. Marcus a Leo nás za počuli. ,,Heeej kam idete bez nás?" povedal s úškrnom Marcus. ,,Ste sa nepýtali tak čo chcete? Veď chalani pozývajú a nie baby." zasmiala som sa. ,,Okay tak pozývame vás na pizzu." naraz povedali Marcus a Leo. Začali sme sa smiať. ,,Ok tak dnes po škole?" ,,Jasné." povedal Marcus s jeho krásnym úsmevom a ja som myslela že sa tam roztopím. Aši prvý krát ma niekde pozval, no teda nebol to tak úplne jeho nápad ale tak čo už.

Skončila škola a ja so Sárou sme vybehli rýchlosťou svetla z tej školy a začali sme pýšťať ako zmyslov zbavené. ,,Isa počula si to?! Oni nás práve pozvyli na pizzu!! Nemôžem tomu uveriť!!" začala kričať Sára. ,,Áno počula!! J-ja s-sa asi zbláznim." začala som tak koktať. ,,Ja vyzerám ako totálny idiot musím bežať domov a nachytať sa ta paaa." ,,Ajoj za chvíľu sa vidíme."

Bežala som domov ako som najrýchlejšie vedela. Hodila so tašku na posteľ, rýchlo som sa krajšie obliekla a znova namaľovala. V tom mi prišla správa z Messengeru.
MARCUS
Ahoj tak za chvíľu sa vidíme? 😉
ISA
Jasné🙂
Ten smajlík ani z ďaleka neodpisoval moju náladu. Ja som sa tak tešila. Zbehla som dole schodmi a tam stála mama s otcom. ,,Ahoj, kam ideš?" opýtala sa ma mama. ,,Idem vonku so Sárou, večer som doma." s úsmevom som jej odpovedala. ,,No dobre ale nebuď dlho lebo ti potrebujeme povedať jednu veľmi dôležitú vec." ,,Jasné mami neboj sa."

-Sára-
Bežala som čo mi sily stačili, hodila som tašku... Ehmm ani neviem kde, ups... No ale to je jedno, rýchlo som sa prezliekla do kjašieho oblečenia a bežala som k Ise. Isa býva iba o ulicu ďalej takže vždy chodíme do školy spolu. Ja mám jej dom po ceste. Maju naozaj pekný dom, sú bohatý a Isa ma iPhone X čo ja tu zatiaľ trapoším so Xiaomi... No ale neviem čo to tu zase vyťahujem, ponáhľam sa. Už som čakala pred Isiným domom.

-Isa-
,,Uuuffff konečne, mama ma zastavila pred dverami že vraj nemám byť moc dlho lebo mi musia povedať večer niečo dôležité." vyhŕkla som na Sáru. ,,Oh no dúfam že to není nič zlé." smutne pozerala na mňa Sára.

-Marcus-
Čakali sme s Leom na nich už pred pizzeriou. Leo je môj najlepší kamarát, pači sa mu Sára. No mne sa sakra moc páči Isa. Len... Myslím si že tak krásne dievča nestojí o takého škaredého debila.

-Isa-
Keď sme boli konečne pred tou reštauráciou tak som vyskočila a zakývala som na ních. Bežali sme k ním. ,,Ahojte!" povedali sme naráz so Sárou. ,,Ahojte!" Marcus ma objal. Ja som sa začala červenať ako paprika. Potom ma objal aj Leo.

-Sára-
Keď sme k ním prišli Leo ma objal a pozdravil. Myslela som že tam vybuchnem od šťastia, ale tak jemu je to určite jedno pretože taký dokonalý chlapec nestojí o takéto trápne dievča.

-Leo-
Keď som zbadal Sáru neodolal som a musel som ju objať, no pri tom som sa jej pozrel na zadok. Ale tak kto by odolal... Je tak sexy.

-Marcus-
Ach to snáď nie... Prečo je Isa tak sexy? Musel som ju objať. Keď som ju objal tak som si všimol že sa červená. Bola tak krásna a roztomilá. No neodolal som a pozrel som sa aj na iné miesta.

-Isa-
,,Tak ideme?" opýtala som sa s úsmevom. ,,Samozrejme." odpovedal Leo. Sadli sme si k stolu pre štyroch ľudí. Ja som sedela vedľa Sári a chalani sedeli oproti nás.

Ahojte! Dnes je tu trochu dlhšia časť (nie najdlhšia)😂 Dúfam že sa vám páči moja tvorba. Môžte ma ohodnotiť - podporiť hlasovaním alebo komentárom❤️ Ďalšia kapitola by mala výjsť zajtra. Čo si myslíte, čo sa stane v tretej kapitole?

Didi💫

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 05, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Pre niekoho nezaujímaváWhere stories live. Discover now