Nový kamarád? nebo něco víc?

541 35 3
                                    

Kookie. Pov

Posledních pár týdnů jsem se musel uzdravovat, to se nezdá ale když vás dvakrát probodne tak se to hojí špatně.

A sakra hodně to bolí. Ale přežil jsem to a to je hlavní. Sice jsem skuhral noc za nocí ale jsem živ a zdráv.

A napadla mě ta nejhorší věc co mě napadla.

......
......
......
......


........

A to se seznámit a těma upírama. Já vím je to ryskantní ale jeden upír byl tak roztomilý.

A tak jsem se vydal do města a čmuchal a čmuchal. Lidi na mě koukali jako na monstrum. Někteří stáli nehybně jako sochy, někteřízase málem omdleli, a někteří zase zdrhali. A to jsem se musel sakra držet abych je nepronásledoval.

Byl jsem v nějáké temné uličce a tam byl upír který se krmil z nějáké ženy. Tak jsem lehce zavrčel abych na sebe upoutal jeho pozornost a to se i povedlo přestal pít tu ženu ( jako její krev) a věnoval se mě. " Co je čokle?" Zeptal se zrovna né příjemně. 'jojo já ti určitě odpovým' řekl jsem si v mysli.
" Ty mi neodpo-" nedopověděl to protože ho přerušil ten nádherný upír. " Na koho to mluvíš Namjoone?" Zeptal se. " Na toho čokla" 'já ti dám čokla!' pomislel jsem si. A tak jsem hlasitě zavrčel. " Namjoone podle mě to není pes" řekl růžovovlasí kluk. " Co to teda je?" Řekl posledních Namjoon.  To je vlkodlak!" Řekl ten krásný kluk. Všichni se zděsili.

( Jen takhle vypadá Jungkook.

Jen pro info)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jen pro info)

Vampire vkookWhere stories live. Discover now