Jungkook

652 49 1
                                    

Měl jsem poklidný den, no... To jsem si myslel dokuť jsem nezaslechl nasrané vlkodlaky. A tak jsem se šel.. no teda běžel podívat co se stalo. A když jsem tam doběhl tak jsem viděl Jacksona jak nejspíš povalil na zem pohledného upíra. Viděl jsem jak se chystal jeho život ukončit jedním kousnutím. A tak    jsem zakročil "Hej Jacksone nech ho bít!" Ten kluk se na mě podíval jak na svatého boha a koukal se mi přímo do očí. "A proč bych měl?" Zeptal se Jackson.
"Protože jestli ho nenecháš tak tě zažívá rozpářu a nechám tě vystavit!!" Řekl jsem lehce podrážděně "ty? To sotva vždyť ty nejsi nic jsi jenom ubohá Nicka"
Řekl klidně a mě to akorát nastalo ještě víc a tak jsem se proti němu rozeběhl a srazil jsem ho k zemi a tak mohl započít boj na život a na smrt. Ale ten kluk mě velmi překvapil, protože si vytáhl mobil a začal si to natáčet!? Kousali jsme se jde jsme jen mohli, ale pak jsem slyšel šustění listí. A tak jsme přestali bojovat a sledovali každý pohyb okolo nás. A pak se vynořili z keřů vlkodlaci byly to z jeho party. Začali vrčet a tak já jsem automaticky začal také vrčet, a pak jsem po očku zabloudil k tomu upírů ale pak jsem si všiml že se tam oběvilo více upírů. Jeden ho ošetřoval a ostatní mě a ostatní vlkodlaky sledovali. "copak už se bojíš? Mládě"
A pak to ve mě ruplo začal jsem jim vyhrožovat tím stylem že zemřou pomalou smrtí a že je rozpářu a vyvěsím si je a tak dále. A pak se proti mě rozběhl Jackson a Dae, bránil jsem se a dokonce bych se jim i ubránil kdyby nezačali kousat i ostatní. Myslel jsem si že je můj konec už jsem se ani nebránil, když v tom je ti upíři začali zabíjet. Když tak asi polovinu zabili ostatní zbabjele zdrhly. Tak já jsem odpočíval ale v tom jsem si všiml že jde ke mě a tak jsem začal vrčet a zároveň kňučet, bál jsem se že mě zabíjí jako ostatní. A ten kluk (Tae) to asi paznal a tak ke mě šel opravdu pomalu. A tak jsem se oklidnil, a zvedl se ale ostatní šli také ke mě a tak jsem začal couvat. A až se zastavili tak jsem se také zastavil, a prohlížel si je a pak jsem radši odběhl pryč. A běžel na svůj oblíbený kopec, když jsem tam doběhl tak jsem si jich všiml jak jsou na visokém stromě. A oni si mě asi také všimli, tak jsem se jim rozhodl zavýt na rozloučenou, i když jsem tušil že je nevidím naposlet.

Vampire vkookΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα