Hoofdstuk 7

14 1 0
                                    

*op het huisfeestje van Madison*

POV ROCKY

Ik zag Celeste staan en ik dacht van waarom ook niet, ik ging naar haar toe leunde naar voor en juist op het punt dat mijn lippen de hare gingen raken duwde ze me weg. Ik was verbaasd, uit het niets begon ze tegen me te schreeuwen.

"Wie denk je wel niet dat je bent" schreeuwde ze.

"Ben je fucking serieus? Jij hebt me gisteren gekust en nu doe je zo" antwoordde ik boos.

"Ik heb geen idee waar jij het over hebt, creep" en ze liep weg.

What the fuck was dat nu weer, ik liep naar de tuin en stak een joint aan. Wijven zijn alleen maar drama.

POV CELESTE

Ik voelde dat de alcohol al naar mijn hoofd aan het stijgen was maar ik aarzelde niet om nog een glas wodka-redbull te nemen. Ik ging naar boven en ik zag Rocky zitten, ik rolde met mijn ogen. Hij zag er nogal sad uit. Madison's kamerdeur stond nog open dus ik ging naar binnen en legde me neer op het bed. Ik voelde me schuldig, Rocky is zo lief maar ik raakte in paniek. Iedereen keek naar ons en ik kan mijn reputatie niet op het spel zetten. Opeens hoorde ik de deur dichtslaan. Een hand gleed over mijn buik, het was geen mannelijke hand dat voelde ik direct. Madison hing boven me en probeerde mijn broek open te doen, zelf was ze naakt. Ze kuste me, ik wurgde me los maar ze greep me weer beet. Op het punt dat ze haar vingers in me wou insteken riep ik "HELP." Na een paar seconden stond Rocky er al om mij te helpen. Hij trok Madison van me af. Ik stond op, "Wtf Madison, ik ben geen fucking pot zoals u" riep ik.

"Mattew had gelijk je hebt een zieke psycho crush op mij" en ik stormde de kamer uit, Rocky volgde me. "Gaat het?" Vroeg hij. "Ja, kan je me naar huis brengen, ik ben te zat om te rijden."

"Natuurlijk, kom" Zei hij.

Eigenlijk is hij wel lief ik had niet zo boos moeten reageren daarstraks. Misschien moet ik hem een kans geven.

We stapte in de auto en Rocky startte hem.

"Waarom vloog je zo uit op mij?" Vroeg hij.

"Ik weet het niet, ik moet mijn reputatie hoog houden en iemand zoals jij kan dat nogal verpesten." Antwoordde ik zacht.

"Ah, dus je schaamt je voor mij?"

"Nee, dat is het niet. Het is gewoon allemaal zo ingewikkeld."

"Ik begrijp het" antwoordde hij boos.

A$AP Rocky in teenage dramaWhere stories live. Discover now