Three

2.1K 82 2
                                    

-Hányszor mondtam már el Shawn, hogy nem választhatsz ruhát magadnak. - vonult be a terembe Shawn Kibaszott Peter Raul Mendes és menedzsere Andrew.
-Nem elégszer Andrew, nem elégszer. - forgatta meg még mindig gyönyörű szemeit majd vett észre engem.
-Ohh, hello. Biztosan te vagy attól a nem tudom milyen cégtől, ugye? -
-Ig.... Igen. - tértem magamhoz sokkos állapotomból. Azt hiszem örök hálával tartozom Annnak bár ahogy nézem a lányom apja nem nagyon ismert fel.
-Shawn Mendes. -nyújtotta felém kezét.
-Lilla.- annyi lélek jelenlétem volt hogy vezeték nevem ne mondjam ki, bár így is félő volt hogy beugrik neki valami.
Jobban belegondolva viszont mi ugrana be neki? Legfeljebb hogy milyen óvszert használt, ja hogy nem használt. Tessék, semmi sem ugorhat be neki.
-Ez az dumálgass csak Mendes, egy óra múlva színpadon kell lenned, öltözzél. - parancsolt rá Andrew majd megfogva az ő ruháit kiment.
Shawn lekapta a poloját majd a már előre kikészített ing felé nyúlt és komótosan gombolni kezdte. Lefagyva figyeltem minden mozdulatát amit észre is vett.
-Ahelyett, hogy bámulsz, tudnál segíteni? - húzta el a száját.
-Pe...persze.-ugrottam fel rögtön.
-Mindig meggyűlik a bajom az ingekkel. - mondta miközben oda hajoltam hozzá. - Bár aznap este gyorsan lekerült rólam. -véste csokoládé szemeit az enyémekbe.
-Tessék? -próbáltam játszani az értetlent, de arcom azonnal pírbe szökött. Még jó, hogy nem akartam színész lenni.
-Tudom, hogy emlékszel. Sajnálom Lilla, csúnyán ott hagytalak aznap, de muszáj volt mennem és nem volt szívem felkelteni. Nagyon megfogott benned valami aznap este. Tényleg sajnálom. - mondta teljesen komolyan. Oh, ha tudná hogy aznap nem csak megfogta őt valami hanem meg is fogant valami. Vagyis valaki.
-Én is sajnálom Shawn. -gomboltam be utolsó gombját a fekete ingen majd ott hagyni készültem de ő ezt nem így tervezte.
-Legalább a telefonszámod megadod? Kérlek Lilla, eltelt egy év és én még azóta is rengeteget gondolkoztam ezen, sosem történt még velem ilyen, kérlek. -
-Sajnálom Shawn, nem lehet. - léptem ki az ajtón. Lehet, hogy itt lett volna a lehetőségem, elmondani neki mindent de túl korai lett volna hiszen csak össze futottunk. Egy gyerek pedig elég nagy dolog ahoz, hogy nem csak így oda mondjuk. Őszintén, hiányzott, egy éjszaka volt de azóta én is folyamatosan arra gondolok. Azt hiszem bele is szerettem.

~Visszaemlékezés~

-Nem megyünk ki egy kicsit? -kérdezte Shawn kuncogva a tánc parketten.
-Menjünk. - ugrottam fel a hátára, ő pedig szó szerint kivágtatott velem a szórakozó hely elé. Igen, már volt bennünk egy kevéske alkohol.
-Elmondjak egy titkot? - suttogta már a szórakozó hely előtt egy eldugott sarokban.
-Meg akarsz erőszakolni? - pislogtam fel rá.
-Nehéz eset vagy. - kuncogott.-Nem akarlak megerőszakolni. - nyugtatott meg.
-Akkor hallgatlak. -
-Azt hiszem szerelmes vagyok. -nyomott jobban a falhoz.
-Tényleg? -
-Ühüm, még sosem éreztem ezt, ráadásul 3 óra alatt. - röhögött.
-Szerintem 3 és fél óra Shawn. 3 és fél. -
-Tuti, hogy nem. -
-Biztos hogy de. - nevettem majd ajkai érintkeztek az enyémmel. Hevesen csókolt mintha sosem tudna többször.
-Azt hiszem mennünk kéne. -vált el egy pillanatra.
-Szerintem is. -
Ezek után pedig nem titok hol kötöttünk ki.

~Visszaemlékezés vége~

-Lill, végre itt vagy. Hope már nagyon hiányolt. - futott felém Ann, síró kislányommal akit rögtön át vettem és miközben nyugtattam elindultam a kijárat felé Annnal a nyomomban.
-El kell tűnnünk. -
-Mi?Miért? -
-Itt van. Shawn itt van. -
-Mi a fas...fészkes fene? -
-Ő a fellépő akiről elfelejtettek szólni. Találkoztunk és felismert, lenyomott egy szöveget hogy egy éve rám gondol és, hogy adjam meg neki a telefonszámom de én ott hagytam. - daráltam le gyorsan barátnőmnek a pár perce történteket. -
-Te most komolyan ott hagytad? - akadt ki.
-Vártalak volna meg? Aztán játszódott volna le a szituáció ami egy éve egészen idáig annyira könnyűnek tűnt.-eközben megálltam és hátra fordultam Annhoz. - Majd oda állok elé és bejelentem, hogy van egy lánya - Ann megpróbált félbeszakítani de annyira belejötem, hogy nem hagytam neki. - de ő ott hagyott, ott hagyott egy éjszaka után ami ezek szerint nem csak nekem jelentett rohadt sokat. Ott hagyott és nem keresett, egy évig. Én pedig nem tudtam hogy mit tegyek és a könnyebb utat választottam? Szerinted, hogy esne neki? Hogy esne, hogy nem kutattam addig míg lehetőséget nem találok, hogy hogyan szóljak neki. Hogy nem voltam képes neki most sem elmondani? Az hogy beleszerettem de sosem beszélhetünk már mert jobb neki, a karrierjének és mindenki másnak ha nem tud a gyerekéről. Szerinted mit szólt volna? -
-Szerintem inkább most fogd be és fordulj meg. - tettem amit mond, megfordultam de bár ne tettem volna.
-Lilla? - állt velem szemben egy lesokkolódott Shawn Mendes.






















(Kis magyarázat)
Szóval ugye Ann angol tehát nem nagyon tud magyarul így Lilla angolul beszél vele amiből jön az hogy Shawn mindent értett a kis monológból.

One Thing (Szünetel) Where stories live. Discover now