3

22 0 0
                                    

P.O.V. Perrie

Wow was Jade die me controleerde, mijn hart klopte snel en ik werd erg heet, ik had nog een uur en de meisjes waren nog steeds bezig dus liep ik de kamer uit, ging de trap af, pakte mijn gitaar en begon een nummer te schrijven.

Als je me op straat vasthoudt, en je kuste me op de dansvloer. Ik zou willen dat het zo zou zijn. Waarom kan het niet zo zijn, want ik ben de jouwe

We houden ons elke dag achter gesloten deuren als ik je zie. Ik sterf nog een beetje. Stolen momenten dat we steelen als het gordijn valt. Het zal nooit genoeg zijn. Het is duidelijk dat je voor me bedoeld bent. Elk stuk van jou past gewoon perfect. Elke seconde ben ik zo diep. Ik zal het nooit op mijn gezicht laten zien

"OMG DAT WAS GEWELDIG" Ik hoorde Leigh schreeuwen "Oh eh .. hallo" Ik zei: "Sorry, het was niet mijn bedoeling om je te onderbreken, maar dat klinkt te goed" "Het is oke Lee Lee" Ik voelde tranen stromen alleen omdat ik aan het denken was van Jade, zou ze nooit meer van me houden. "Pez wat is er mis?" Leigh vroeg. Ik probeerde te komen met een leugen omdat niemand de waarheid kon weten, dus kwam ik op het idee. "Het is Zayn, ik zei dat ik klaar ben het maar ik mis hem wel "Het ging helemaal niet over hem, maar het was een goed excuus sinds we bijna 3 maanden geleden uit elkaar zijn gegaan. Hou me stevig vast in een knuffel," shh Pez het komt goed, ik beloof "I hoorde voetstappen over de trap rennen en daar was ze, Jade. "OMG PEZ MIJN BABA ZIJN JULLIE GEWOON? IEMAND KRIJGT U? IM GONNA DOOD DE PERSOON DIE U SCHILT" Jade schreeuwde, ze is nooit zo, ze is altijd verlegen en niet zo overbeschermend, zoals nu. Ik kwam haar armen tegen en gaf haar een knuffel. "Ik ben in orde, niemand heeft iets met me gedaan", zei ik. "Maar waarom heb je tranen in je ogen?" Vroeg Jade.

P.O.V Jade

"Omdat ik Zayn nog steeds een beetje mis." Perrie zei. Ze is nog steeds verliefd op een ander, nou ik moet hier voor haar zijn. "Ahhw Perrie, je bent te goed voor hem en te goed voor hem", zei ik. Perrie grinnikte en gaf me nogmaals een knuffel, ik wou dat ik haar zo voor altijd kon vasthouden. Jesy liep naar beneden en zei: "Meisjes, het is tijd om te komen" We liepen naar het busje en natuurlijk Leigh reed, ze is niet verschrikkelijk we zijn hier altijd alleen maar aan het spotten. Ik en Perrie waren de hele tijd aan het kletsen en ze zag er zo gelukkig uit, dat is mijn doel, mijn prinses gelukkig maken.

Ik en Perrie staarden elkaar aan, ik wilde haar gewoon kussen, maar ik kan het niet. Het zou onze vriendschap en onze carrière verpesten. Ik kreeg een bericht van Simon:

Simon
Sorry meiden, maar het interview staat uit, ik zeg je nog een keer waarom.

Jade
Het is goed Simon, ik zal het de meisjes vertellen.

"Meisjes, het interview is uitgeschakeld, ik weet niet waarom maar Simon heeft me gewoon een sms gestuurd" "Oh ehm wat gaan we doen" Leigh vroeg: "Nou, ik ga naar huis en slaap ik ben moe" Perrie zei: "Je bent altijd moe Edwards! " Zei Jesy. "Ik heb altijd honger, niet moe Nelson, zei Perrie." JES ZULLEN WE GAAN WINKELEN! "Leigh zei:" Oké, oké, jeez Leigh kalmeert "zei Jesy." Kom je naar Jade? "Vroeg Leigh. graag willen gaan, maar wil je Perrie niet alleen laten. "Is dat goed met jou Pez?" vroeg ik omdat ik het zeker wilde maken. "Natuurlijk baba, ik ga gewoon slapen." We reden naar huis voor Perrie en ging toen winkelen.

We waren in het winkelcentrum, maar ik kocht niets, ik bleef gewoon met Perrie in mijn hoofd wandelen, totdat ik een bericht kreeg van Perrie, die in mijn telefoon zit als toekomstige vrouw, ik wou dat dat waar was.

Toekomstige vrouw
Hé baba, wanneer kom je thuis? Ik mis je en wil een film kijken, maar niet zonder jou xx

Jade
Hoi Perrie dacht niet dat je al wakker zou worden xx, ik wil echt naar huis omdat ik me verveel. Ik zal de meisjes vragen wanneer we gaan xx

Toekomstige vrouw
Ik ben snel weer thuis of ik kijk een film zonder jou😉

Jade
IM KOMT PERRIE AAN WACHT OP ME! ------ ---------------

P.O.V Perrie

Haar boodschap maakte me aan het lachen, het is zo schattig hoe ze het leuk vindt om films te kijken, meer dan wat dan ook. Het was 14:00 uur, maar ik had echt honger, dus ik zocht wat eten, maar we hadden alleen koekjes en ik denk niet dat Jade het leuk zou vinden dat ik haar koekjes at, dus smeekte ik haar, mijn liefste

Perrie
Hé Jadey, ik heb echt honger en we hebben alleen nog koekjes over, mag ik er een paar eten?

Mijn geliefde
Ofc u kunt maar u moet het een andere tijd goedmaken hen😉

Perrie
Je weet wat ik een geweldig idee heb, blijf bij Lesy tot 5:00 PM xx

--------------------------------------------

Ik heb een geweldig idee, ik ga ons lasagne koken en daarna hebben we een filmmarathon en dan, omdat we deze week vrij zijn, koop ik een paar kaartjes om naar huis te vliegen en zie onze familie, uhm haar familie en mijn familie bedoel ik. Maar eerst ga ik wat koekjes eten. Nadat ik de koekjes had uitgegeten, ging ik naar de winkel en kocht alle ingrediënten voor lasagne, cupcakes, ijs en natuurlijk meer koekjes. Ik ging naar huis en begon de lasagne te maken omdat het was al 16:00 uur, daarna heb ik Aladdin al op Netflix doorzocht en een paar koekjes op tafel gelegd, en ik boekte een vlucht naar South Shields voor morgen.

P.O.V Jade

Ik kwam thuis en Perrie stond in een mum van tijd bij de deur en zei: "Ik heb een verrassing om het goed te maken, want ik heb je koekjes gegeten" Heeft ze het echt serieus genomen? Nou, het kan me niet schelen dat ik er dol op ben. "Wat heb je gedaan?" Ik vroeg. "Laten we eerst beginnen met een zelfgemaakte lasagne." Ontzag ze maakte lasagne voor mij, ze is zo lief. We begonnen te eten en het smaakte echt goed. "Nu zijn we klaar, ik heb nog een verrassing voor je", zei Perrie. We liepen naar de woonkamer en ze legde wat koekjes, chips en cupcakes op de tafel en puttte op Aladdin. "Omg Perrie, dit is zo lief, waarom doe je dit voor mij?" Ik zei, omdat ik hou van je- Ik hou ervan om tijd met je door te brengen. "Ah, ze is zo lief. We begonnen naar de film te kijken en ik ging op haar borst liggen met mijn hoofd op haar schoot, ze is zo geweldig, ik wou dat ze de mijne.

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Feb 21, 2019 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Ik denk dat ik val voor jou || Jerrie ThirlwardsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu