Kavárna (Drarry)

1.1K 41 14
                                    

Harry šel jako skoro každé odpoledne do své oblíbené kavárny. Práce na ministerstvu ho poslední dobou bavila čím dál tím méně a přišlo mu, že tráví mnohem více času papírováním než v terénu. A tak si našel alespoň nějaké rozptýlení v tomto mudlovském podniku, který se nacházel nedaleko jeho domu v Londýně.

Na trávení času na ministerstvu ale později změnil názor, tedy až od doby, kdy k nim na oddělení přišel nový blonďatý lékouzelník. Samozřejmě hned poznal, že jde o Draca Malfoye, ale teď se jeho postoj k němu od války změnil. Už ho nevnímal jako svého úhlavního školního nepřítele, ale čím déle ho na v práci potkával, tím více si uvědomoval, že ho blonďák s bouřkově modrýma očima přitahuje.

Později mu kavárna nesloužila jako místo, kde se snažil si urovnat myšlenky, protože ty se mu stále motaly okolo blonďáka, ale místo, kde se snažil vymyslet plán, jak upoutat lékouzelníkovu pozornost.

To ale nevěděl, že Draco sedí v restauraci přes ulici a přemýšlí nad tím samým, tedy jak si získat srdce zelenookého Nebelvíra.

Tak a je tu 1. kapitola této výzvy. Doufám, že se Vám líbila a snad jsem tě Mrzimorka_CZ nezklamala.

HP - Drabble výzva (30 dní)Kde žijí příběhy. Začni objevovat