//1\\

12 0 0
                                    

Jeg tager min taske og skynder mig hjem, skal bare have mine lektier overstået. Jeg smider jakken og lægger skoene på plads, jeg er på vej op ad trappen men min mor standser mig. " Du er tidligt hjemme" Siger hun og giver mig et kram, krammer hende tilbage og smiler. "Jeg går op og laver mine lektier, kald når der er mad" Siger jeg, Løber hurtigt ind til mit værelse. "UGgh" Tager mine bøger op og læser grundigt hver eneste side igennem. "Okay.. Så grundvig var den første der... Der..Skrev.." Når jeg kun og sige før jeg falder i søvn..

Jeg går ned af en sti i en skov, der helt stille herinde. Det et sted hvor man bare kan sidde og slappe af.. Jeg sætter mig på en bænk og lukker øjnene. Nyder duften af træerne og blomsterne, kan mærke en som prikker til min skulder. Jeg åbner det ene øje, det en middel høj pige med langt brunt hår. "Jeg er ked af hvis jeg forstyrrer dem..Men vil bare spørger om jeg kan sidde ved siden af?" Spørger hun og smiler svagt til mig. Jeg nikker og gør plads til hende. "Mit navn er Melissa" siger hun og smiler stort, jeg smiler svagt tilbage til hende. "Tristan" Siger jeg og vender mig om mod hende, der er noget ved hende. "Hvad laver du så her?" Spørger hun, jeg trækker på skuldrene. "Få noget dejligt frisk luft og få tænkt" Siger jeg, selvom jeg endelig ikke ved hvad jeg laver her. "Jeg er kommet for og se på planterne, de ændrer sig vær dag!" Siger hun og viser mig en form for tegneblok. "Den plante som du kan se her, er den som er lige derovre" Siger hun og peger en blomst tæt på os. "Har du selv tegnet det?" Spørger jeg, hun nikker glad og lægger sin tegneblok i tasken igen. "Man skal huske ikke og stresse så meget, en masse afslapning er vigtigt" Siger hun, jeg nikker. "Nå, jeg bliver nødt til og gå nu. Vi ses vel senere" Siger hun og går.

"Tristan!" Råber min mor, jeg vågner med et chok. "Der mad" Jeg nikker og pakker mine bøger sammen. "Mor?.." Siger jeg stille, mens vi går stille ned til stuen. "Må jeg gerne blive hjemme imorgen?.. jeg kan lave min projekt færdig?.." Spørger jeg, hun kigger kort på mig og nikker. "Så tager du også vasken imorgen unge mand" Siger hun, jeg griner lavt og nikker.

Is it real?Where stories live. Discover now