#6

198 7 2
                                    

"Co to bude?" Vykouzlila mi neuvěřitelný úsměv na tváři ani nevím z jakého důvodu. "Hm... nějaký croassant a cappucino" řekla s úsměvem "hned to bude" řekla jsem a odešla do kuchyně. Při připravovaní kafe jsem ji nenápadně sledovala.

"Tady to je" řekla jsem a na stůl před ni jsem položila talíř a hrnek kafe. "Děkuji" usmala se

Pohled Demi
Po sněžení jsem jen pila kafe a nudila se, takže jsem si vytáhla propisku z kabelky a začala něco kreslit z druhé strany účtenky.

Pohled DemiPo sněžení jsem jen pila kafe a nudila se, takže jsem si vytáhla propisku z kabelky a začala něco kreslit z druhé strany účtenky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nakonec z toho vzniklo něco jako tohle. Mám ji plnou hlavu. Přišla jsem k pultu i s lístkem ale slečně ho předala ze strany účtu "zaplatím" řekla jsme a dala jsem ji peníze "to je v pořádku" řekla a odmítla peníze ode mě "to v žádném případě, vemte si to" řekla jsem a to už se nenechala přemlouvat, účtenku si položila na pult a přišla mi vrátit "tohle si nechte" dala jsem ji drobné a papírové si vzala (přijde mi to dost špatně, normálně bych ji peníze vrátit nenechala všechny ale k zámince mi to vyhovuje 🤫). Vzala jse si bankovku a zastrčila ji do peněženky. "Nashledanou" řekla jsem "nashledanou" odpověděla a já odešla domu.

Selena Selena Selena Selena Selena Selena Selena Selena Selena ano stihla jsem si přečíst její jmenovku na uniformě což byla chyba... teď budu mít v hlavě jen ji a její jméno.

Dream jobWhere stories live. Discover now