10.bölüm- mal ben senim bi bok olmaz

3.9K 188 15
                                    

selam erken geldi bikoz ay em in dı sınav viik. ingilizce ŞOK. ingilizce İPTAL. ingilizce WEFAD. nese. okuyun. yorum ve vote gormek istiyorum. svglr syglr.

benim sorunum ne? neden normal bi hayatım yok?

hayatından nefret ediyorum. sadece birine karşı çıktım diye ölücektim. en kötü deneyimimdi. asla yaşamak istemeyeceğim bir deneyim. ama yaşamıstim. kimse engel olmamıştı. sadece izlemişlerdi. hepsi sadece izlemişti. o an biri gelip onu dursun isterdim. beni kurtarsınlar, ona... nebileyim onun herçek yüzünü görsünler isterdim. ama olmadı. beni öldürecekti ama yinede birşey yapmadılar. durdular. sadece durdular. izlediler. sonumu izlediler. o an Elif olsa kesin mervenin üstüne atlardı. sessizce tavanı izlemeye başladım. ellerim boğazıma gitti. eminim boğazımda iz var. Nefret ediyorum o kızdan. hayatım neden şu 2-3 hafta içinde hayatım şekilden şekle girdi. yataktan kalkıp aynaya baktık. boğazımda gerçekten iz vardı.

~^~ERTESİ GÜN~^~

bok gibi hissediyorum. dün berbattı. ölüm riski,kimsenin birşey yapmaması, sadece izlemeleri, boynumdaki iz. berbat. artık sır gibi saklamak zorunda olduğum ikinci bir iz vardı. evet ikinci. birinciden bahsetmek istemiyorum. yine ölümle alakalı bi olay. okula gidecektim. hala ayakta durup, gülümsediğimi görmelilerdi. formamı giydim. saçlarımı sıkıca bir at kuyruğu yaptım. rimel sürdüm. okula giderken genelde makyaj yapmazdım ama şimdi durum farklı. kahvaltımı yapıp okula yürümeye başladım. okula girerken dik duruyordum. gülümsüyordum. güçlüydüm. okula girince yine fısırdaşmalar oldu. hoş ben olsam bende fısıldasırdım. aynı gerçekçi gülümsememle sınıfa girdim. garip bir şey vardı. hep şamata olan sınıf neden bu kadar sessiz? hani dedikodu yapan seda? hani gülen Yağmur? hani Egoist Berk? evet dün boğulurkenki gibi bir şey yapmıyorlardı. Berk gelmemişti. Yağmr ağlıyordu. seda sessizdi. Elif yoktu. Canda. geri kalanlar tek tek gelip geçmiş olsun dedi. Çantamı sıraya bırakıp yağmura gityim. Nede olsa çok yakın arkadaştık.  dün için olan açıklamastnı sonra ögrenirim.

"ne oldu? neden ağlıyorsun?" dedi. kafasını kaldırıp bana baktı. sonra güçlükle fısıldadı.

"annem...ağır yaralı..." yanına oturup ona sarldım.

"çok üzüldüm. gerçekten." sadece başını salladı ve daha sıkı sarıldı.sebebini merak ediyordum. ama konuyu deşmek istemiyordum.

"araba... çarpmış..." dedi ve ağlamaya devam etti. canım benim. annesi bu boru değil tabikide ağlayacak. saçını okşamaya başladım. ne yapacağımı bilmiyordum.

"geçti... "

"ne çabuk affettin bizi." dedi bilmiş Berk.

"onları evet. seni? sanmıyorum." Seda kesin Yağmurla benzer sebep tasiyodur. yağmurla benden daha yakın sonuçta.

"YAĞMUR?! NE OLDU SANA?!" dedi. ve Yağmurun sismis ve kızarmış gözlerine baktı.Yagmur aklına annesi gelince yeniden aglamaya basladi.

"CEYLİN SEN Mİ BİŞEY YAPTIN?!" gerizekalı,

"HE BİŞEY YAPIP SONRA OMZUMDA AĞLATIYORUM BERK! SALAK MISIN?!" dedim ve yağmura sarıldim. sonra zil çaldı.

"hadi biraz kendine gel. tenefüste görüsuruz." dedim ve hafif tebessüm ettim.oda acı bi şekilde gülümsedi ve

"pekala. bu konu hakkında konuşmayalım ." başımı salladım ve yerime oturdum. Can ve Elif gelmişlerdi.

"Ben...özür dilerim öyle demek istemedim"

"önemli . zaten hala kızgınım."dedim.

"bak dün yardım etmedim ama şoktaydım. Mervenin piskolojisi bu kadar kötüleşmiş olduğuna inanamadım." bu kadar kötüleşmiş olduğuna inanamadım. yani zaten piskolojisi bozuk olan birini bana karsı savunmuş.

kendine gel Ceylin. tabiki koruycak. kuzeni değil mi

içses haklı.

"peki." diyebildim sadece. ders,ders,ders. tenefüsssss!! Yağmur daha iyiydi. konuştuk biraz. Aklıma Gaye geldi. kızlara söyleyip gittim. sınıfta değildi. bahçede yine aynı noktada ağlıyordu. 

"Gaye? ne oldu güzelim?"

"görüntümden nefret ediyorum. hep alay konusu olmaktan. bugün hoşlandığım çocuk bana 'Balinalarla konuşmuyorum' dedi"

"bak tatlım görüntünü sevmediğini biliyorum. ama sen çok güzel bi kızsın. eğer istersen güzelliğini onlara gösterebiliriz. sana yardım etmeme izin verir misin?" dedim yumuşacık bi sesle. gülümsedi.

"teşekkürler çok teşekkürler." dedi ve boynuma sarıldi. allam bu kız cok tatlı neden üzüyolar bunu yaw.

"bu cumartesi benim evime gel. başlarız" dedim ve gülümsedim.  onayladı. bende kızların yanına gittim. Gayeyi anlatınca onlarda yardım etmek istedi. belkide dünü unutmak iyi gelmişti. yarın ön eleme var. ve ben ne söyleyeceğime bile emin değilim. aha buldum lan. Model- Buzdan Şato. ben model hastasıyım olm. günün geri kalanı normal geçti. acaba bizimkilere karşı çabuk mu yumuşadım?

evet gerizekalı. süründürcektin.

sen sus. anca beni aşağıla zaten hıh.

trip yapma bana.

yaparsam ne olur?

mal ben senim bi bok olmaz

haklısın. kib bay

bay.

ben nası bi malım yaw. eve gidince odama gidip şarkıya çalışmaya başladm. allam ck hycnlym ck .s .s

KANKAMIN SEVGİLİSİ.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin