Del 6

0 0 0
                                    

Jeg og Louis hadde vært på noen dater nå og vi hadde holdt på nå en liten stund. Dette var min største drøm som kom i oppfyllelse. Jeg svevet rundt på rosa skyer og drømte meg bort bare ved tanken på hva som hadde skjedd den siste tiden. Jeg våknet fra dagdrømmen min når jeg fikk en melding hvor det sto « henter deg og 30min xx Louis» jeg spratt opp og tok på meg noen klær, sprang inn på badet og sminket meg naturlig før jeg gikk med for å møte Louis.

Vi dro hjem til Louis for å bade og chille. Når vi kom frem gikk jeg på badet for å skifte til badetøy. Jeg møtte Louis ved bassenget. Vi gikk i bassenget det gikk ikke lange tiden før Louis kysset meg på leppene og jeg kysset selvfølgelig tilbake. Til slutt spurte Louis de spørsmålet jeg aldri hadde ventet å høre fra han men hadde drømt om i mange år « mina, vil du bli kjæresten min?» sa Louis nervøst. « selvfølgelig vil jeg det» ja jeg og kysset han.

~LOUIS POV~
Jeg ventet på mina ved bassenget. Jeg så opp og der kom hun gående i bikinien sin og jeg tenkte bare «wow, hun er så utrolig nydelig. Jeg er så heldig som kjenner henne» når hun kom ut i bassenget kysset jeg henne på leppene. Jeg var veldig nervøs for jeg har planlagt at i dag skal jeg stille det skumle spørsmålet om hun vil bli men kjæreste. Jeg er utrolig redd for hva hun vil si. Men jeg satser på det beste. Etter vi hadde badet en liten stund bestemte jeg meg for å stille spørsmålet «vil du bli kjæresten min, mina?» sa jeg og smilte nervøst. « selvfølgelig vil jeg det» sa hun og ga meg et kyss. Jeg ble ekstremt lettet over svaret jeg fikk.

~ MINA POV~
Etter vi hadde badet en lang stund la vi oss på sengen til Louis for å se en film og kose. Etter filmen la vi å spoonet og de var noe vi hadde gjort lenge. Jeg kjente at Louis hadde bowner og jeg kjente at det gjorde meg kåt. Jeg snudde meg rundt for å kysse han. Vi lå lenge og kysset og klinte før Louis tok hånden og strøyk meg fra magen og ned mot truse kanten. Jeg fortsette å kysse han så han fortsatte nedover og inn under trusa. Han fingret meg lenge før jeg tok hånden men på den harde kuken hans og begynte å gi han en hand job. Han holdt på en liten Sundt før han lå seg over meg og begynte å kline mer med meg. Jeg tok av meg alle klærne mine og det gjorde han også. Han hentet en kondom og tok den på kuken sin før han puttet den hardt inn i meg. Jeg stønnet skikkelig i det han gjorde dette.

~LOUIS POV~
Når vi var ferdig å bade la vi oss i sengen min for å se på film og kose. Under filmen kjente jeg at jeg begynte å bli nok så kåt. Dette var da noe jeg prøvde å sjule for Mina for jeg vet ikke helt hva hun tenker om sex og sånn. Etter filmen var ferdig lå Mina seg inntil meg for å spoone. Vi gjorde da dette en god stund og kuken min ble bare hardere og hardere. Mina snudde seg rundt for å kysse meg og det gikk fort over til klining. Og jeg kjente nå at jeg var spreng kåt. Jeg tok forsiktig å befølte Mina fra magen og ned mot trusekanten i håp om å få en slags klar melding om at jeg fikk lov til å fortsette. Hun fortsatte å kysse meg og kroppen hennes viste at jeg bare kunne fortsette så det gjorde jeg. Jeg fingret henne lenge før hun tok hånden sin på kuken min og ga meg en hand job. Hun holdt på en stund før  jeg la meg over henne og begynte å kline med henne. Etter en liten stund ville jeg ta neste steg så jeg begynte å kle av meg noe som hun også begynte å gjøre. Deretter gikk jeg i nattbordskuffen og fant frem en kondom. Jeg puttet den på den harde kuken min før jeg puttet den inn i den våte vaginaen til Mina. I det jeg gjorde det kom det et støn fra Mina.

Etter vi har ferdig lå vi bare på sofaen å koste oss lenge og sovner begge to.

————————————
Håper dere liker delen, bare si i fra om det er noe dere vil jeg skal endre på☺️

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 07, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Drømme prinsenWhere stories live. Discover now