Del 1

3 0 0
                                    

Jeg så meg rundt på rommet mitt etter å ha teipet igjen den siste boksen. Nå var rommet mitt tomt og jeg er spent, redd og nervøs for det neste året. Jeg drar til LA i morgen og skal bo der i 1 år alene. Dette er noe jeg alltid har hatt lyst til men har vært skremt av tanken på å være alene. Men nå skal jeg bare hoppe i det og kjøre på. Jeg så på klokken sov var rukket å bli hele 00:00 så jeg burde legge meg for jeg må opp 04:00 for å rekke flyet.

Jeg våknet opp av den fæle alarmen min som ringte. Jeg spratt opp av sengen og gikk stille inn på badet for å ikke vekke familien min. Jeg skrudde på dusjen og hoppet inn. Når jeg kom ut av dusjen tok jeg på meg litt mascara og ordnet brynene mine og tok på meg komfortable klær. Jeg tok lett sminke i dag i og meg jeg skulle tilbringe dagen på et fly. Jeg tørket håret i håndduken og børstet det kjapt før jeg listet meg ut av badet. Jeg gikk inn på rommet mitt en siste gang og så igjennom at alt var pakket og alle eskene var puttet i bilen. Eskene mine blir sendt med båt også har jeg en koffert med alle tingene jeg trenger før jeg får resten av tingene. Jeg gikk ned trappen og inn på kjøkkenet hvor mamma stod klar til å kjøre meg. Jeg tok me med meg et eple i farta på vei ut så jeg hadde noe lite noe i magen. Mamma hadde også puttet noen energibarer i sekken min så jeg hadde litt å småspise på.

Når vi kom frem på flyplassen sjekket jeg inn bagasjen og sa hade til mamma. Det var noe jeg hadde gruet meg til og det var tøft. Jeg gikk igjennom sikkretskontrollen før jeg gikk inn på taxfree hvor jeg kjøpte meg litt sminke og produkter jeg trenger mer av. Jeg gikk videre inn på en kiosk og handler noe snacks, en del drikke og et blad å lese i. Videre gikk jeg til gaten for å sette meg på flyet.

Drømme prinsenWhere stories live. Discover now