# 24

88.2K 2.8K 228
                                    


Burada kesilir mi , kısa olmuş diyenlere yazardan kıyak geçilerek gününden önce gelen bir bölüm...saygılarımla.

Bence baya hoş oldu okuduktan sonra yorum sizde millet sizi seviyorum❤


Uzun soluklu öpüşmemizin sonlanması bir hayli zaman aldı. En son farkına vardığım bikini üstümün çıkmış kenara atılmış olduğuydu. Omzumda iz bırakırcasına ısırık atarken kalçamı resmen avuç içleriyle yoğuruyordu. Altımda hissettiğim sertlik beni dayanamayacak hale getirdiğinde ise geriye doğru kaymıştım.

Sonrasında beni yere indirmeden duşakabine girdi. Göğüslerim göğsüne yapışıkken ondan nasıl ayrılacağımı bilmiyordum. O anda asla utanmamıştım ama aradaki şehvet havaya karışınca utanç gün yüzüne çıkıverdi.

Aramızdaki az mesafelik yere elimi sokup göğüslerime bastırdım. Başım yerde iken geri çekilmeme izin vermeden belime sarıldı.

-"Utanma benden. Ve de kaçma." dedi yanağıma öpücük kondurup.

Elimi bastırdığım yerden çekip omzuna attı.

-"Yıkanalım çıkalım. Karnım acıktı." Kulak mememi dişleriyle çekiştirip suyu açtı. Soğuğa yakın ılık su üstümüzden akıp giderken ürperip göğsüne iyice sokuldum. Yanaklarımın kızarıklığını ancak böyle gizleyebilirdim.

-"Dur kızım böyle bana yapışık nasıl yapalım ?"

-"Sende soymasaydın beni !" diye utancımla karışık kızdım.

-"Hım...sesini mi yükseltiyorsun sen bana bakıyım." Sırtımı soğuk mermere yaslayıp boynumu durmadan öpünce kıkırdamaya başladım. Ellerimle göğsünden ittiğimde duraksadı. Bakışları koyulaşmıştı ve göğüslerimde takılı kalmıştı.

-"Bakma öyle." diye sızlandım. Utanarak gözlerimi yere indirdim.

-"O kadar güzelsin ki bakmazsam yazık olur." Eliyle yanağımı okşarken diğer elinin avucu sağ göğsümü kavramıştı. Aldığım nefes aşağıya gitmeden boğazımda takılı kaldı. Baş parmağını ucunda gezdirdikçe dizlerimden aşağısı uyuşmaya döndü. Düşmemek için dirseğinin iç kısmından destek aldım. Alt dudağımı ısırıp geri çekildi.

-"Şimdi ben seni soyarsam buradan çıkamayız o yüzden önce ben çıkarım." Şampuanı avucuna doldurup saçlarını köpürttü. Onu bulunduğum duvarın dibinde iç çekerek izledim. Saçları arındıktan sonra vücudunu köpürttü. Eli şortunun lastiğine giderken bana bakınca kızarıp gözlerimi elimle kapattım.

Ah o güzel kahkahasını görememek beni çok üzdü.

-"Çıkıyorum." dedi çok geçmeden. Banyo kapısının sesini duymadan elimi çekmedim.

Geri kalanında rahat bir nefes alıp doya doya temizlenmiştim. Islak bikinilerimi kenarda bıraktım. Katlı duran kısa beyaz bornozu giyinip kuşağını bağladım.

Saçlarımı tamamen kuruttuktan sonra buraya koyduğum makyaj malzeme çantamı açtım. Güzel bir göz makyaj yaptıktan sonra odaya gittim. Karan sadece boxer giyinmiş yatakta yatıyordu.

-"Sonunda gerçekten sonunda yani." Azar yeme kotam henüz dolmadı.

-"Ne yapabilirim uzun sürüyor." Bavuldan düzleştiriciyi alıp banyoya geri giderken arkamdan gelmişti.

Ben saçlarımı düzleştirirken onun yanımda saçını fön makinesiyle yapması yüzünden kendimi iki kere yakacaktım. İzlemekten bir şey yapamıyorum ki ! Niye bu kadar yakışıklısın diye çığlık atmak istiyorum.

B U Z K A L PWhere stories live. Discover now