2.1.2019 L. A. 17.

7 0 0
                                    

Nikdy bych nemohl dělat to co dělá on. Dva nebo tři filmy zároveň či po sobě. Musí to být moc těžký ale on to bere jako normální věc.

Extra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Extra. Všiml si někdo tohodle? Děkuji dívkám. 🤣😂😂Pokračujeme normálně.
Jeho režisér to s tím Jelenem můj muž byl k nepoznání změněn. Koukal jsem se na to sám doma myslel jsem že dostanu nervový šok. Jeho režisér jejich chemie myslím že mají velkou budoucnost. Ale jenom to že je navržen na deset Oscarů mě vyrazilo dech!!! Proto řekl že dělám chybu když jsem řekl pět..... Panebože jen aby se mu nic nestalo! Nikdy bych jim nevěřil jsou jak podkani! Ale on nedá na ně dopustit. Radši nemluvím protože se potom vždy rozčiluje.

Ne ne pánové potřebujeme někoho jiného na 🦇. Batman???
V místnosti která byla ohromná plná kouře především z doutníků a rozhovorů který se týkali nových událostí ve studiu.
Koho vlastně budem podporovat? Max se podíval na Velkého Šéfa. Který měl mezi prsty zlatý řetízek s kterým si pohrávál.
NO až nám predstavěj kandidáty tak potom uvidíme.
Hm máš někoho na mysli Maxi? Ne to ne nemám. Tak čekej. Zde jde o miliony. Zlatý řetízek se otočil kolem prstů Velkýho Šéfa. Jeho oko sledovalo Colina který skládal své záznamy do desek. Maxi on má ohromnou budoucnost. Znám ho víc než dvacet let. A myslím že jednoho dne bude jeden z nás. Max pokýval hlavou. Taky  si to myslím. Kdyby neměl to jojo pořád v blýskosti byl by skvělej.
Velký Šéf se začal smát až se lidé v místnosti začali otáčet. Jojo??? To je přesně to výstižné slovo! Maxi! Poplácal Maxe. Vyschlo mi v puse. Půjdeme k baru?

Drahý koňak v křišťálu cinknutí! Tak na zdraví! Velký Šéf měl výbornou náladu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Drahý koňak v křišťálu cinknutí! Tak na zdraví! Velký Šéf měl výbornou náladu. Počkej Maxi jojo.... Ha ha... Máš pravdu je to normální.... Pamatuju si jak se coural po hotelích. Max se usmál a zapálil si Kubánský doutník. Asi hledal zákazníky ne? Můžeš ho zničit jedním telefonem do Sony. Velký Šéf si nabral hrst Pistachio. Myslím že to není ani potřeba. Máš absolutní pravdu vím co je zač. Tolik let ho znám máš pravdu.
Že si ho vezme ale to jsem nečekal. Max cinkal ledama v křišťálu. Jeho hlas prozrazoval lítost. Podívej se má to i své výhody. Co tím myslíš V. ŠÉFE?
PROSÍM  pánové tady podpisy. Mladá dívka která organizovala sjezdy a různé akce studia. Jo jo dobročinné organizace kolik dáme Maxi....
Děkuji moc pánové. Dívka se málem uklaněla. Promiňte že jsem vyrušila.... Velký Šéf naznačil rukou že má už odejít. Výhody? Jaký výhody??? Kdyby jsme udělali to s tím Sony Colin by na to přišel hned. Jsou i jiné cesty....

Pokračujeme

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pokračujeme.
Extra. Opravdu jsou i jiné cesty.

Naděje! Farrelleto kniha 11.!!!Where stories live. Discover now