Dublin Leden 1996 6.

6 0 0
                                    

Když je západ slunce je to nádherné. Miluju to není nic krásnější než západ slunce. I tady. Nevěděl jsem že v budoucnu budu toužit po tomto městě i přes celou hrůzu co prožiju.

Kde je? Měl se vrátit před hodinou. Udělám si čaj s citrónem. Zapnu elektrické kamna. Je tu strašná zima.
Mám o něho strach jsem tu chvíli a trochu se i bojím. Je po svátcích které byli moc hezké. Napsal jsem mamince jak jsem šťastný. Bude mít radost.
Pokouším se trochu psát písně. Chceme být herci slavní on víc než já. Trochu jsme si něco málo i zahráli ale nic moc.
Telefon!!!!! Hej mladiku!!! Ano už běžím. Odhodim propisku a letím.
Telefon je dole v chodbě beru schody po třech. Ano? Trochu se zdržím. Šli jsme sledovat fotbal. Měl jsem strach že se ti něco stalo. Smích. Vezmu tě potom na večeři. Dobře řeknu trochu nejistě. V kolik hodin pro mě přijdeš?
Zlato v šest na zastávce ok? Slyším smích jeho kamarádů. Řeknu rychle budu tam. Zavěsil jsem sluchátko.
Děkuji paní domácí! Zakřičel jsem . Na chodbě jsem se málem srazil s tím jejím mužem. Ten člověk je mi nesympatický.
Kouknu se z okna okenice jsou zmrzlé. Prstem se dotknu okenice. Je tu strašná zima. To město mě nahání strach. Dám na víc elektrické kamna. Ještě hodinu. Jsem tu chvilku ani pořádně měsíc. Má své přátele tak to musím pochopit. Je Neděle tak je chtěl vidět. Trochu se zdržel to je vše.

Extra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Extra. Velmi zajímavé jsou úplně stejní. Pokračujeme normálně.
Vyšel jsem ven za dvacet minut šest. Mám zimní bundu a tlustý pletený svetr. Panebože jak já tu zimu tady nenávidím!!!! Pomalým krokem jdu k zastávce autobusu která je deset minut vzdálená. Lidé pospichají domů. Mám čas tak se zastavím v telefonní budce. Mami? Máte ráno. Pijete kávu. Tak dobrou chuť. Jdeme na večeři. Vše je v pořádku. TOS nemusela posílat ty peníze. Ok půjdu zítra na banku. Jeho otce jsem vůbec neviděl. Proč? Nemluví o něm a nechci se vyptávat. Je moc hodnej. Moc ho miluju. Tak končím ok ok..
Přejdu silnici a jsem na autobusové zastávce je přesně šest hodin času Dublinu. Začal poletov sníh. Za dvacet minut má přijet autobus. Kde seš....
Je mi strašná zima. Kouknu se do kiosku na časopisy. Herci a zpěváci.
Extra chtěla bych pogratulovat Yorgosovi za jeho nový film. A za Golden Globes 2019.

 A za Golden Globes 2019

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pokračujeme normálně.
Je šest a patnáct minut. Mám úplně zmrzlí nohy. Nepřišel za pět minut má přijed autobus. Je mi... Jdu do kiosku s časopisama pro teplý čaj abych se trochu zahřát na zpáteční cestu. Hledám v kapse drobný abych zaplatil. Ale s rukavicema to je těžké. Slyším autobus za rohem. Je mi do pláče. Myslel jsem že budem hezky spolu..... Tady máš drobný. Usmívá se. Jeho úsměv je jako lék na mé srdce. Pojď nebo nám to ujede.!
Upil jsem čaj 🍵. Promiň že jsem se spozdil. Nic se neděje Coline. A mávl jsem rukou. Ne ne nechtěl jsem abys tam mrzl vím že to je pro tebe moc těžké. Jseš v jiné zemi. Je tu zima jseš zvyklí na teplo. Chci být s tebou to je vše lásko....
Byli jsme v centru zde bylo dost lidí který se procházeli či nakupovali.
Pojď tudy mají tady dobrý polívky tak se zahřeješ. Bylo mu to lìto že se zdržel. Já mám někdy blbý myšlenky to je vše.
Při husté teplé polivce a čerstvým chlebem který vyndal majitel zrovna z kamený trouby jsme hezky hovořili.
Tak co píšeš? No písně jen tak no. Začal jsem i trochu zpívat než jsem odjel. Colin mě pohladil po vlasech. Kde? Jen tak doma? Nebo chodils do nějaké školy? Ukousnu kousek chleba. Chodil jsem soukromě dvě hodiny týdně k učitelce zpěvu. Ale ne moc dlouho asi půl roku. Myslím že jsem ti to i psal. Colin pokyval hlavou na souhlas. Zapálil si cigáro. Vím to mě to prostě nevyšlo. Ty to někam možná dotahneš. Nevěděl jsem

že za pár let budem poslouchat mé písně a točit spolu film který nás poznamená na celý život

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

že za pár let budem poslouchat mé písně a točit spolu film který nás poznamená na celý život.
Chceš ještě něco? Mají dobrou bábovku. Colin dojídal svoji klobásu. Namočil chléb do hořtice. Koukám na něho. No co vy v Americe nejíte chleba s hořticí? Nic jsem neřekl. Coline zítra půjdu na banku. On se usmál. Co maminka poslala prachy?
Ano maminka mi poslala peníze. Nechci aby to dělala. Jsme normální lidi. Hm... Normální lidi tos řekls hezky Jarede. Ano víš Coline dobře jaké to bylo těžké když jsem byl dítě. On se na mě usmál. A potom vám pomohli ti stríčkové. Co?! Co to říkáš? Maminka měla ráda kulturu a měla mezi umělci přátelé to je vše. Chodili k nám malíři, zpěváci, sportovci... Hlavně ti sportovci. Zašeptal Colin. A co je na tom??? Pokračování.

Naděje! Farrelleto kniha 11.!!!Where stories live. Discover now