Deel 1

13 0 0
                                    

~Pov Jade~

Mijn wekker gaat. 'Urg! Kan dat rotding niet uitgaan!'

Mijn broer loopt ineens de kamer binnen, 'Zusje niet zo agressief' Zegt hij lachend. Pff wat zegt hij wel niet, wie wilt er nou wel naar school na de vakantie. 'Ik heb ontbijt voor je gemaakt, dus als je binnen 20 minuten beneden bent. Heb je nog iets.' Zegt hij. Zuchtend sta ik op uit men bed. 

Mijn broer loopt weer men kamer uit, hé hé dat moest ook weer eeuwen duren. Ik loop naar de badkamer om me klaar te maken voor school. Ik zit nu in men laatste jaar van de middelbare, dus volgend jaar kan ik gaan studeren. Ik neem snel een douche, en kleed me dan aan.

(Foto kleren van Jade)

Ik doe nog een klein laagje make-up op, want ik wil er niet uitzien als die Melissa van school

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik doe nog een klein laagje make-up op, want ik wil er niet uitzien als die Melissa van school. Ow ja..Heb ik nog niet vertelt, Melissa is de grootste slet van de hele school. Ze gaat met elke jongen naar bed, ze draagt teveel make-up en ze is een drama queen. 

Ik kam mijn haar nog even snel door, en dan loop ik naar beneden. 'Een record zusje!' Zegt men broer lachend. 'Het is geen record, ik ben gewoon snel' Zeg ik knipogend. Ja, misschien had je het al door, maar mijn ouders zijn altijd vroeg weg voor hun werk.

Ik eet ontbijt en geef dan men broer nog een kus op zen wang.

(Broer van Jade)

'Ik kan je brengen als je wilt?' Kijkt men broer me lief aan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Ik kan je brengen als je wilt?' Kijkt men broer me lief aan. 'Graag als je dat wilt' Zeg ik glimlachend. We lopen samen naar men broer z'n auto, en stappen in.

Als we aangekomen zijn op school, zie ik mijn beste vriendin Paige al staan. Ik geef men broer snel een knuffel, en stap dan de auto uit. Ik loop op Paige af, maar zij rent keihard op me af. 

Ze springt in de lucht, en knuffelt me. Ik viel hard achterover, tegen iets aan. Ik keek om, en ik schrok me dood. Jup, daar stond Jake. De grootste badboy van de school. Paige en ik hadden als sinds dat we 12 waren, afgesproken dat we nooit met één van de badboys in contact zouden komen. 

Ik sta snel op, trek Paige omhoog, en ren zelf keihard weg. Gebeurt het weer, ik ren vol tegen iets groots aan. 'Kijk is uit waar je loopt man! Lelijke aardappel!' Zeg ik kwaad. Ik hoor een jongen lachen, ik walg. En kijk diegene vies aan. Jup, het is een badboy, hij is minder erg dan Jake. Maar alsnog is hij een badboy. 'Ow shit..' Zeg ik zacht. 'Ik weet dat ik mooi ben, maar dan moet je nog niet tegen me aanlopen chickie.' Zegt hij hees. 'Je bent niet mooi, je bent het tegenover gestelde.' Ik sla hem nadat ik dat heb gezegd. Opeens voel ik twee sterke armen om men middel me wegtrekken, ik gil. 'Laat me los!' Zeg ik boos, 'Meid je bent sterk' Hoor ik Jake zeggen. God..Kan deze dag nog erger worden..

--------------------------------------------------------------------------------------

Het eerste deel! 543 woorden alweer! Wanneer weer het volgende deel? Comment.

Between hate and loveWhere stories live. Discover now