28.01.2019

1 0 0
                                    

1. Berbec

Relaţia de cuplu are ritmul ei, apar şi nişte turbulenţe, dar cu puţin tact o să vă meargă bine în perioada asta. E agitaţie la voi, dar o să puteţi avea şi un câştig de cauză, recuperaţi bani, bunuri şi o să fie un confort financiar, dar e bine s-aveţi grijă de investiţii.

2. Taur

Se pare c-or să vă intre nişte bani şi poate faceţi nişte achiziţii pentru casă ori vă gândiţi chiar să vă schimbaţi maşina. Aţi putea începe un proiect care să v-aducă bani frumoşi, numai s-aveţi curaj să vă asociaţi cu nişte parteneri de afaceri care să fie valoroşi, de încredere.

3. Gemeni

O veste bună, un cadou, o invitaţie la masă, la film, la plimbare, e ceva care o să entuziasmeze. E cineva care se interesează de voi şi va propune să vă vedeţi, poate se afla în străinătate şi atunci există şi posibilitatea să vă duceţi voi acolo.

4. Rac

 Poate mai aveţi şi alte plăţi de făcut în afara unor rate, un impozit, taxe şcolare ori altceva care să vă consume finanţele. S-ar putea să fiţi şi mai economi ca să v-ajungă banii şi pentru alte lucruri importante, o călătorie, o achiziţie costisitoare şi faceţi cumva să vă descurcaţi.

5. Leu

Se poate să treacă diseară cineva pe la voi şi să vă prindă bine conversaţia, c-aveţi de pus nişte întrebări, eraţi într-o dilemă. Apar oferte de job şi dacă sunteţi interesaţi de un salariu mai bun poate găsiţi ceva pe gustul vostru, şi vedeţi comparativ, ce ar fi de luat în calcul.

6. Fecioara

O s-aveţi rezultate bune la şcoală, vă pregătiţi de un alt nivel, şi o să ardeţi nişte etape să treceţi în alt an de studiu. Poate faceţi ceva cu economiile la bancă, luaţi nişte lucruri prin casă, vă interesaţi de o căsuţă în altă localitate sau de un concediu mai ieftin dacă-l achitaţi acum.

7. Balanta

Poate va invită la o cină romantică o persoană tânără, plină de viaţă şi care o să vă cucerească mai mult ca sigur cu spontaneitatea. O să vă puneţi în valoare nişte calităţi, vă lansaţi în proiecte particulare, şi-o să aveţi nişte venituri în plus dacă reuşiţi să valorificaţi câte ceva din munca depusă.

8. Scorpion

Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţă în doi, poate va-mpăcați, dacă au fost probleme sau fixaţi datele unui eveniment. Vă mai ocupaţi şi de casă, dar şi de sănătatea voastră şi a alor voştri, să fiţi cu toţii buni zdraveni, să puteţi face treaba şi să vă şi distraţi

9. Sagetator

Voi se poate să vă gândiţi şi la căsătorie, dacă n-aţi făcut pasul, c-aveţi multe de oferit şi de singurătate v-aţi săturat poate. Se conturează o nouă experienţă profesională, care poate avea legătură şi cu străinătatea, eventual, şi o să vă pregătiţi sufleteşte, să trataţi cu seriozitate toată povestea.

10. Capricorn

Apar cheltuieli la care nu v-aţi fi aşteptat, dar o să vă descurcaţi dacă va-mprumuțati la puşculiţă, ca să nu le cereţi altora. Poate-aveți de completat formalităţi de angajare şi o să fie oarecum stresant, dar o să vă bucuraţi de stabilitate în plan profesional.

11. Varsator

Poate vă vine vreo idee să vă schimbaţi domiciliul, să vă cumpăraţi o casă, ori să-nchiriați un spaţiu, un atelier, un garaj. Se deblochează nişte trasee de succes şi o să daţi lovitura în afaceri, poate şi în activităţile extraprofesionale o s-aveţi nişte rezultate de top.

12. Pesti

O să apăreţi mai des în societate, pe la evenimentele mondene şi poate vă faceţi prieteni. O să vă bucuraţi şi voi de un bun renume, o să vă fie apreciată muncă şi o să urcaţi într-un clasament, o să vă puteţi aştepta la recompense.

Zodiac signsTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon